Tanken var god...

Planen var skivstång klockan sju imorse, men när sms:et från helena kom så sjönk motivationen. Fast ska jag va ärlig så hade motivationen aldrig funnits :) Tack för ditt befriande meddelande helena! Haha!

Istället så ska jag gå till skolan. En långpromenad på morgonen är aldrig fel. Och så kommer jag en bit länge i min talbok :) Numera får talboken endast lyssnas på vid transporter, när jag arbetar och vid diskning/städning. Det är inte ofta jag längtar efter hushållsarbete, men nu har det fått sin charm!

Nä, om jag ska hinna i tid till skolan, så börjar det bli dags att göra sig redo.
Trevlig fredag!

Nytt hår!

Dagen har spenderats i Köpenhamn tillsammans med Johanna och Madelene. Madelene har varit chef och klippt i våra hår! Vi blev assnygga båda två, så hon är mer än godkänd. Läraren sa att mitt hår var en flott klippning. Det ni :) Var ett tag nära på att bli brunhårig med, men impulsen kvävdes i sista stund. Dock va det inte jag som bangade...! Haha!

Jag är i alla fall som vanligt blond, även om några nya slingor hade gjort susen. Sen är jag perfekt.




Texten innehåller spår av ironi. Se rad 8.

Rättning..

.. Jo Helena, du saknas med :) Hoppas att få se dig på vårat julbord!

Imorse var jag, Helena och Ly ute och gick en morgonpromenad vid sju. Riktigt skönt faktist! Ännu skönare var att äta frukost, och sen krypa ner i sängen en stund. Planen var att jag skulle sova en timma och gå upp sen. Men, verkade som två nätters med otillräcklig sömn hade tagit ut sig. Kom inte upp ur sängen förrän halv tolv!!! Nåväl, antar att jag är nollställd på sovförlust-konton nu i alla fall. Skönt.

Projektmöte för P2 i skolan idag i alla fall. Kom ingenstans riktigt, men det lossnar nog snart.

Längtar helt galet mycket efter lördag! Eller fredag. Den dagen man "får" sätta upp julpyntet i alla fall. Vill ha julmys redan nu :) Har i alla fall julmusik igång på datorn och känner in julstämningen. Härligt!

Nä, dags att sätta igång och läsa lite logistik. Msn möte ikväll när ämne till projektarbetet i ekonomin ska bestämmas. Suck.

Jul, jul, stråååålande jul!

Jag vill...

... åka bort!
Hade jag följt mina impulser utan eftertanke så hade jag öppnat garderoben, packat en väska och stuckit iväg. Bort till nån annanstans och bara varit. Tänk var underbart! Skolmotivationen ligger på ungefär noll, och det är mycket som ska göras. Särskilt projektarbeten i grupp. Driver mig galen ibland!

Asien, Australien, Europa, världen. Den som ändå hade tid att åka dit för en stund. En lång stund. Typ ett år?
Eller två.



Hjärnan hindrar mig dock. Lika bra att hålla igång i skolan när man väl har satt igång. Och inte har jag det dåligt här! Har precis haft housekväll med ett antal underbara människor :) Fast en viktig saknas. Erik Eliasson, var med mig nu :) Hälsa chiefen att jag vill ha dig tillbaka.

Eva

Tog sovmorgon idag och masade mig inte upp innan halv tio och gick rätt till träningen. Låg i min säng och myste med slutet på talboken - härligt! Träningen gick lätt och jag var stark.

Har precis ätit en matlåda size XXXL till lunch, och magen som såg relativt fin ut på träningen har förvandlats till Eva. Inget ont emot Eva, men ibland passar det sig inte. Ska gå och ta en frukt så kanske hon försvinner :)

Snart är det jul, och jag längtar på riktigt. Var så uppe i min julstämning igår när jag la mossa runt mitt fina vita vinterljus. Ville helst av allt springa ner i källaren och smälla upp stjärnan i fönstret med, men Erik hindrade mig. Lugn och fin, nästa helg får jag :) Ska börja köpa julklappar snart med, har absolut inte en susning om vad jag ska köpa till någon i år, men det löser sig. Det brukar det göra!

Ska iväg till jobbet om en stund. Har laddat med en ny talbok, så tiden kommer flyga förbi, snabbt som tusan!
Hejdå, Therese


Överraskning :)

Igår bestämde jag mig för att erövra soffan och stanna där resten av kvällen. Bäddade ner mig och proppade in talboken. Bättre det än Deal or no deal :)
Helt plötsligt kommer min käresta hem. Hurra!

Kvällen blev bra, trots att den inleddes mitt bittra tycka-synd-om-mig-själv-humör :) Försvann samma sekund som mannen kom hem faktiskt!

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Helena, och självklart är jag inte den som bangar :)

Utmaning  - bloggaren skriver 5 fakta/vanor om sig själv, utmanar sedan 5 andra bloggare att göra samma sak.

1. Är överpedantisk när jag viker tvätt. Underkläder vikes med perfektion, och alla svarta strumpor sorteras efter material, gråskala och resår. Mycket viktigt.
2. Bodde ett år i England och svällde upp som en gris. Åtta kilo, jo man tackar!
3. Dansar till hög musik, gärna Michael Jackson, när jag dammsuger.
4. Är besatt av the Sims2.
5. När jag var liten och var på grönsakslandet tog jag en näve med frankenstein-gele-godisar och stoppade i fickan. Jag skäms fortfarande.

Utmaningen går vidare! Jag utmanar Lynn, Helena, Malin, Gisela och Jojo :)

Ork?

Egentligen var tanken att jag skulle på inflyttningsfest ikväll. Men nu när det närmar sig, så känner jag verkligen inte för det. Vill helst av allt bara krypa ner i soffan med en filt och inte göra nåt över huvudtaget. Synd, kommer nog bli en rolig fest! Lutar mest av allt åt soffan, så jag ska börja där, så ser vi om partyhumöret kommer krypande senare. I Malmö slutar inte festen vid två, utan håller på precis så länge som man vill :)

Trevlig kväll.

Hög musik?

Jag har redan under kvällen förstått att min granne har fest. Men nu måste det vara bra livat, hör både artist och låt! Spice girls - When 2 become 1 spelades just på högsta volym. Verkar dock som det var avslutningslåten, det blev tyst nu. Mest fashinerande är att väggarna här är sjukt bra ljudisolerade!

Nä, nu ska jag faktist sova - på riktigt!

Karoke

Mys-idol-kvällen med johanna slutade med galen karaoke framför min dator. Precis så som det ska va :)
...IT'S MY LIFE AND IT'S NOW OR NEVER...

Snart läggdags, gymmet imorrn morgon!

Fast i träsket

Inte visste jag att ljudböcker var så beroendeframkallande. Cyklade hem med ljudboken i öronen innan, och vad händer?! Batteriet på Mp3-spelaren tog slut, precis när man fick veta vem den andra mördaren var. Kände hur jag blev riktigt arg! Laddar batteriet som bäst nu så jag får höra upplösningen. Tills dess ska jag tjura och laga lunch.

Tchüss!

Therese Tyson

Nja, bara att inse, jag kommer aldrig att bli en bra boxare! Var och tränade box med Helena innan. Det är tur att hon har tålamod, för jag är faktiskt ganska dålig om jag får säga det själv. Nåväl, svettig som en gris var jag i alla fall, så träningen bet nog ändå :)

Dagen har mest spenderats i sängen tillsammans med min logistikbok. Sådär kul. Imorrn är det i alla fall fredag och helg. Hurra!


Uppe sent...

Jaha, så sitter jag här igen och klockan är jättemycket.

Möte med Avensia innan idag, verkar som om vi får ganska fria tyglar. Intressant hoppas jag :) En snabbis jogg med Hans, bonde söker fru- mys nere hos sara, och nu senast saw och jordan och heroes med Karin. Var dock inte den värdinna jag borde, eftersom jag till det sistnämnda programmet somnade. Men, är klockan kvart i två en onsdag så har man full rätt till det.

Nu ska jag i alla fall sova, på riktigt i min säng.
God natt!

Trött

Lite trött är jag allt. Var enligt planen uppe klockan sex i morse och tvättade. Gick dock och la mig alldeles för sent, så det var inte helt smärtfritt måste jag erkänna. Men, fem timmars sömn är mer än nog.

Var i alla fall på studiebesök i förmiddags med skolan, och det var faktiskt riktigt intressant! Mannen som pratade var ganska underhållande, särskilt när han tappade spåret och berättade om en bil som blivit överkörd av en truck. Galet!

Efter lunch va det i alla fall IT, och nu är jag hemma. Skönt! Håller på att scanna datorn, imorse upptäckte jag en elak häst som har bosatt sig i min dator. Verkade som om datorn tog bort honom, men jag är inte säker.
Nu var visst scanningen klar, och inga hot funna. Det måste ju faktist betyda att hästen har flyttat. Phu, tur, jag har aldrig gillat hästar. Särskilt inte trojanska ;)

Vila
Mat
Prata i telefon
House hos Madelene
SOVA

Adjöss!


Ensam är jag.

Här sitter jag alldeles ensam i min lägenhet. Erik är som bekant borta den här veckan, och Mali har lämnat mig. Har i alla fall haft det megamysigt när hon var här :) Alla vänner bra, men det är alltid nåt speciellt med dem gamla! Tack Malin för att du ville va med mig!

Kom hem från jobbet för en halvtimma sen, och är inte trött över huvud taget. Suck. Ska upp om fem och en halv timma och tvätta, så känner verkligen att det är dags att lägga sig! Imorrn blir det tvätt, studiebesök, skola och fika. Förhoppningsvis lite träning med :) Mina ilskna benhinnor och jag har slutit fred tills vidare, så nu är jag på G igen.

Dags att sova, god natt!


Fin-besök

Idag ska jag få fin-besök av min bästaste Mali. Ska bli kul!
VI ska på födelsedagsfest hos Annika och sen ut och röja nånstans tror jag. Om man kommer så långt, det vet man aldrig ;)
Roligt ska det bli i alla fall!

Min käre man ger sig av idag och lämnar mig igen.
Det som inte dödar härdar heter det ju, och härdade har vi ju blivit!

Nu ska vi i alla fall äta frukost. Har varit uppe och ute och röjt i fyra timmar, men inte ätit än.
Jag är hungrig! Adjö.

Myspys

Nu ska jag och min man ut och ha en romantisk middag för två. Toppen :)

Mysig morgon!

Uppe med tuppen vid fem tillsammans med Erik. Klockan är 20 över nio, och jag har redan hunnit städa, göra mig i ordning inför skolan och haft frukost med Sara. Mysig helt enkelt!

Nu bör det av till skolan. Ny kurs idag, hoppas den blir bra!
God dag :)

Gahhhh!

Har för omväxlings skull haft en relativt produktiv hemma-studiedag. Har gjort färdigt alla labbarna, förutom två småsaker. Blir galen när jag inte får det till att stämma, och helst av allt vill jag kasta ner datorn från balkongen. Morr.

Men, aldrig skulle jag göra det, mest på grund av att jag älskar min dator :)
Ska i alla fall lämna datorn en stund och fokusera på något annat. Sen ska jag komma tillbaka, öppna uppgifterna igen och göra klart de två små sista sakerna som egentligen inte är så svåra. Bara hjärnan får återhämta sig i några minuter så kommer den ihåg hur man gör. Hoppas jag...

I wish...

Tyvärr Lynn, inte fullt så roligt som drinken! Bara ännu ett projektarbete...
Jag var inte bara duktig i morse som tränade, utan även i eftermiddag när jag och Erik tog en joggingtur. Det ni!

Jag håller på att dö av hunger. Varför är alltid de sista fem minuterna innan maten är klar outhärdliga?


Väntar på klockan sju.

Det är inte ofta, men ibland händer det!
klockan är 06.14 och jag har redan ätit frukost, diskat och plockat undan kläder. Väntar på att klockan ska bli sju nu så jag kan sticka iväg och träna :)

Föreläsning idag, och introduktion för P2. Urk. Är trött på projektet redan innan det har börjat - börjar bra! Haha!
Nä, nu ska jag se om det är nåt mer vettigt jag kan göra innan träningen.
Lev väl!

Oj!

Härlig fest igår!
Spenderade en hel del tid hos Wennman och sköng så högt och vackert jag kunde på karaoken, vimsade runt som vanligt och sen bar det av mot KB. Igen :)
Vi hittade snabbt en stor taxi.
"Har ni beställt?"
"Eh...JA!"
En vit lögn har aldrig skadat någon!

Idag har det varit slappt. Mycket tid framför tv'n invirad i en filt. Mysigt!

Tom tvättkorg :)

Sju maskiner senare och en jäklans massa tvätt-vikande så är det färdigt. Fast det var det redan för fyra timmar sen. Sara kom och hängde mig och vi kollade på Dr Quinn på dansk 2. Känns som när jag var liten och slaviskt följde serien!

Jag har alltid haft en crush på Sully. Fast, Mac Gyuver var nog snäppet bättre...! Haha!

Tvättberget

Förstår inte riktigt hur det har gått till, men tvättberget var ovanligt stort den här veckan. Gör mitt bästa för att bekämpa besten och är i full gång med att tvätta! Hade tankar på att vara huslig och städa, men jag vet inte hur bra det kommer att gå med det. Mycket roligare att göra absolut ingenting och surfa på internet.

Tränas ska det i alla fall göras, nån gång under dagen. Och städas... eller?
Blir antagligen idol ikväll i alla fall, och imorrn är det party :)
På återseende!

Morgonstund har guld i mun

Vet inte vem som kom på det, men den personen har uppenbarligen inte sovit i min säng! Varför vara uppe när man kan ligga i sängen?

Nå, finns kanske en liten poäng i ordspråket trots allt, man hinner i alla fall med att utnyttja dagen. Idag är just det nödvändigt. IT-seminarie nu klockan åtta, och sen ska dagen ägnas åt att kämpa med och börja på inlämningsuppgiften som ska in imorrn. Suck.

Igår hade vi myskväll hemma hos Mia. Kul med lite kvalitetstid som omväxling :)

Nä, borde göra mig iordning, dags att bika iväg till skolan.
Tschüss!

~

Jaha, så igår var första arbetsdagen avklarad. Funkade bra, man bara är liksom. Kom inte i säng innan halv ett- ett nån gång, och ändå envisades jag med att ställa klockan på fem, när Erik skulle upp. Gick inte riktigt planenligt, var som en klubbad säl, och Erik sa åt mig att jag skulle ladda telefonen, för den pep hela tiden. Var dock inte batteriet, bara min snooze som jag envisades med att skjuta upp var femte minut. Nåväl.

Har i alla fall varit i skolan idag och (förhoppningsvis) blivit fördig med grupparbetet i ekonomin. Det är i alla fall inlämnat, så nu ligger det i Stinas händer att avgöra vår framtid. Kanske inte riktigt så dramatiskt, men näst intill.

Dags att sova, det är en dag imorrn med.
God natt!

Börja om från början

..börja om på nytt! Varje måndag är en nystart - härligt! Den enda anledningen till att egentligen gilla måndagar :)

Har i alla fall gjort mitt bästa för att utnyttja tiden. Har varit och handlat och städat lite. Ska fixa lunch och matlåda och sen bär det av till jobbet.

Helgen i Varberg var toppen. Ingen stress och mycket tid med familjerna. Kan behövas det med ibland!
Nåväl, ska fortsätta med lite städning, och packa upp min väska från helgen.

Trevlig vecka!

Bra dag

Idag har jag varit på introduktion på mitt nya jobb. Blir nog bra!
Sen var jag och skrev avtal, hem och vände, och vidare till friskis för spinning och aerobic. Duktig flicka :)

Imorrn är det slutseminarie för omvärldsanalys-kursen, och sen bär det av till Varberg! Är nog dags att lägga sig, eller rättare sagt va det dags att lägga sig för två timmar sen... Fastnade framför datorn som vanligt. Och så pratade jag med Erik såklart :) Sängen är i alla fall nästa anhalt, det där med städning får vänta.

God natt!

RSS 2.0