BOKAT!

Idag fick jag och Clara tummen ur och gick till Resia. 20 minuter senare hade vi efter många om och men lyckats bestämma oss, och det blir Grekland. En vecka hos bröderna på Parga! Jag tror minsann att det kommer att bli alldeles toppen :)

Kom för övrigt nyss hem från en grillning hos Lynn och Tobbe, följt av lite shopping på stan. Mycket, mycket trevligt!

Ledig!

Hurra, ledig och det är fint väder :) Ska masa mig ut till getterön och träffa Clara och Hanna och steka huden. Och sen ska jag träffa Elin och Lisa med, men dem har jag inte fått tag på än. Ska försöka igen!

Jag drömde förresten världens konstigaste dröm i natt. Jag drömde att det var fem killar som stod utanför fönstret hos mamma. De stod på fönsterbläcket när vi hade fest här inne och tittade in. Mamma bor på femte våningen, så bara hur de kom dit var ett projekt i sig!
I vilket fall fick de komma in och sen var det inget mer. Sen drömde jag att det blev nästa dag, och då var min syster försvunnen. Sen visade det sig att hon var kidnappad och en av killarna från kvällen innan hade snott henne! Jag åkte till köpenhamn som helt plötsligt blev en londonförort och där hittade jag dem och så blev jag också fångad. Smart. Kommer inte ihåg hur allt slutade, men det var ganska obehagligt. Jag gillar bättre att vara fri!

Nu ska jag packa till standen, hej hopp!

Jobb, jobb, jobb.

Ännu idag är en jobbdag. Men, inte förräns halv tolv, så jag sitter redo i bikini och ska ut och äta frukost och sola i nån timma! Man måste passa på :)

I lördags blev jättemysigt på ankaret. Jag, Erik, Moa och Patrik träffades och åt (räkor vs korv) och  sen anslöt diverse olika folk. Var riktig sommarkänsla som avsutades med nattbad och nattbad. Och en kopp natt-te för min del :)

Efter jobbet igår drog jag, Emma och Anders till Veddige för att hämta upp Erik Iväg till Bjökholmen där vi grillade, badade och hade mysigt. När jag väl kom hem slockande jag direkt i soffan (klockan åtta...) och vaknade pigg vid halv tio! Powernaps funkar alltid, även om det kanske inte är det bästa att göra när det närmar sig sovdags!

Nä, nu ska jag ut i solen, även om den verkar ha gömt sig bakom lite moln just nu.. hmm... ska ge den ett försök i alla fall!

Midsommar igen :)

Igår var jag på midsommarfest i efterskott! Det åts, lektes och dansades kring midsommarstången. Var riktigt kul på festen, men vid halv ett nån gång bestämde jag, clara, nicholas och erik oss för att dra oss mot stan. Jag och erik gick till sociteten och hängde lite. Blev ingen lång visit eftersom stället bestämde sig för att stänga. Nåväl.

Jag, erik, kvint och värst begav oss söderut för ett nattdopp! Vi badade och plaskade och lekte och dykte och det var kul! Råkade stöta på en säkerhetsvakt på vägen därifrån, men han var som tur var snäll!

Idag har jag jobbat och det har varit varmt som fan. Minst 200 grader kändes det som faktiskt! Är i alla fall nyduschad nu, och ska till ankaret och äta räkor med erik! Sen får vi se vart kvällen leder, jag börjar faktiskt inte innan 11 imorrn...


STRANDEN!

Det är inte många gånger under själva sommarlovet som det har hänt, men idag gjorde det det! Solen visade sin allra finaste sida - blå himmel och varmt och sjönt! Hurra! Morgonpromenad imorse, och sen iväg till Ankaret för lite sol och bad. Smörjde in hela mig i solskyddsfaktor 10, men jag är lite besviken. Visst, jag brände mig inte, men jag fick ju för helvete ingen färg alls! Kanske pyttelite bara i så fall... En toppenuppladdning inför jobbet var det i alla fall. Hade hellre grillat än jobbat, men what can one do.

Blir många dagar jobb nu, som omväxling! Måste, måste fixa lite på skolarbetet med (om inte databasen fortfarande är åt helvete...) men hoppas trots allt att jag kan få ha kul och umgås istället. 

Var och åt god mat igår på Harrys med Erik, Fasth och Moa. Med Sjögren som servitör kan det inte bli annat än bra! Jag drog i alla fall vidare på fest till Matilda sen. Det var kul att hänga med mina gamla vänner :)

Imorrn blir det i alla fall midsommarfest nr 2 i efterhand, och ¨på lördag vet jag inte riktigt. Nåt bra blir det nog!
Ska in i duschen nu, och sen är det nog sovdags. God natt!

En snabbis.

Jepp, det blir det idag. Erik skulle till optikern här i Malmö, så POY:en är på snabbisutflykt över dagen. Började inte på det bästa sättet eftersom vi försov oss. Vi skulle åkt nio var tanken, men jag vaknade tio över tio visst. Optikerbokningen var klockan ett, och det tar ungefär två timmar att köra till Malmö, så lite stressigt blev det! Men vi kom iväg snabbt och har faktiskt haft god tid på oss här med.

Vi stannar bara några timmar här, för klockan halv sju ska vi vara hos farmor och farfar på middag.

Jag tror jag kommer sakna vår lägenhet sen när vi ska flytta. Den är så liten och söt! Fast visst längtar jag till nåt större, men samtidigt har den sin charm. Och stora fina fönster med balkong. Det är nog det bästa faktiskt :)

Nä, nu ska jag hitta på nåt, hejdå!

Setback.

Efter tre kul kvällar, jobb och socialt umgänge igår så har min röst en liten setback idag. Sämre än igår, men bättre än i förrförrgår. Suck. Fokuserar på att vara tyst idag, i alla fall tills nåt roligare infaller. Läste i läkarboken vad som stod, och där rekommenderades ingen alkohol och tystnad. Hmm, kanske inte konstigt att rösten inte har blivit helt återställd!

I mitt miserabla tillstånd sitter jag fortfarande i morgonrock och har tråkigt. Ska gå ut på en promenad och få lite frisk luft. Och hitta på nåt smaskigt att göra till kvällsmat !

Byebye


Förresten... nån som är sugen på måndagsklubben kanske? :)

Roliga dagar!

Tre roliga dagar med fest, kul folk, dans och mycket annat! Perelli var bra och jag diggade stenhårt. Tog mig dock samman vid ett och masade mig hem eftersom jag skulle jobba fredagen.

Fredagkväll var uggla-konserten. Kom iväg vid halv sju från jobbet, så nån förfest hanns inte med. Jag och erik hängde hemma hos mig istälelt och gjorde oss fina. Uggla var magnifik och sen var det sociteten igen. Dansade som en tok hela natten och kröp i säng alldeles för sent.

Lördagen  var jobb även då. Efter jobbet åkte jag och Erik iväg för att grilla hos Emma och Anders (tack för maten, den var god) och sen iväg till Lynn och Gisela  på fest. Kul att träffa nytt folk. Vädret var inte det roligaste eftersom det pissregnade hela kvällen, men det gjorde inget. Vi knatade ner mot stan i det blöta och åkte tillslut bil den sista biten. Det var dock lite sent, för att var redan blöta. Vi hängde i alla fall på Bodegan på kvällen och roade oss friskt.

Idag har vi inte gjort mest. Klockan två samlades hela gänget och åt pizza, och där träffade jag även hela gänget från igår! Alla vägar leder till Campino... haha! Har hängt med Emma och Anders ett tag nu på eftermiddagen, men dem är borta nu och jag och Erik funderar på vad vi ska hitta på. Antagligen ingenting :) Jag röstar för en promenad och en godispåse, sen är jag nöjd!

Mot ankaret!

Efter lite tjat har jag övertygat lynn om att hänga med till ankaret! Hurra! Hoppas de andra tänker ansluta med så lynn slipper prata med mig hela tiden. Jag låter ju fortfarande som en blandning mellan en pubertal-målbrotts-man och en kråka. Inte det vackraste alltså!

nä, fixa lite och sen iväg!


Disk.

Min röst är fortfarande inte särskilt pålitlig. Jag har dock spenderat hela dagen i disken på jobbet och knappt yttrat ett ord. Det var ganska långtråkigt kan jag minsann berätta! Jag gillar ju att prata!

I vilket fall så planerar jag en likadan dag imorrn, allt för att toppa rösten tills på kvällen. jag ska dansa till perelli och mingla på såsen. Och Peter, Erik och Sara kommer från Malmö, så det blir nog kul!

Nu ska jag in i duschen. och bli fin. Jag och Erik ska ut och äta :)

Den där rösten.

Inte är den bättre i alla fall. Snarare tvärtom... Igår kunde jag kraxa lite i alla fall, idag kommer det inget ljud alls. Jag har kämpat hårt hela dagen med att hålla tyst, och mitt teckenspråk utvecklas hela tiden! Erik och jag har gått en sväng på stan, och han har skött sig utmärkt som min personliga skötare och tolk :) Jag hoppas att min tystnad ger resultat, för imorrn ska jag jobba. I värsta fall får jag ställa mig i disken där jag inte behöver prata. Det löser sig!

Veckoslutet kommer i alla fall bli toppen tror jag. Sociteten och perelli på torsdag, Uggla på fredag och fest hos Gisela och Lynn på lördag. Hurra! Nackdelen är att jag jobbar onsdag till lördag, men det gäller bara att planera lite så löser det sig. Och så måste jag hitta husrum till Peter, Erik och Sara. Det löser sig med, på nåt sätt!

Nu ska jag kolla färdigt American History X!

Hektiskt.

Det har varit full rulle de senaste dagarna!

I lördags jobbade jag hela dagen, och direkt efter jobbet bar det av till mammas stuga för födelsedagsgrillning. Efter tre trevliga timmar där begav jag mig vidare till Ströget. Personalfest som var toppenkul som vanligt :) Hade inte tänkt att gå ut, men Louise övertalade mig att hänga med till Sociteten så det gjorde jag. Var kul, även om vi inte hann vara kvar så länge.

När jag vaknade i söndags efter mina fyra timmars sömn saknades min röst. En tidigare sjuka och högt prat på såsen resulterade i en försvunnen röst. Typiskt.
Iväg bara det i alla fall till danmark för att fira min bonusmorfars 70-årsdag. Vi lekte i en park hela eftermiddagen, badade på hotellet och avslutade med femrätters. Smaskens. Det är en utmaning att försöka hålla käften har jag märkt. Jag har aldrig insett att jag pratar så mycket, men jag fick verkligen kämpa för att försöka vara tyst så mycket jag bara kunde under middagen!

Kom hem från danmark för en timme sen ungefär och sitter hemma och slappar nu. Tyst såklart så att min röst ska komma tillbaka. Blir kanske måndagsklubben ikväll för att fira marielles födelsedag, men då blir det lugnt och fint, och på uteserveringen där musiken inte är så hög. Den som lever får se. Nu ska jag kolla tv. Hej hopp!

(Snälla rösten, kom tillbaka snart!)

Malmö

Tillbaka i min lägenhet! För dagen ialla fall. Jag har tvättat, dammat och dammsugit. Och sprungit ärenden åt Erik. Världens hemmafru-dag alltså! Nåväl.

Ikväll bär det av till varberg igen, för imorrn väntar jobb. Halsen är inte så tjock längre och ingen feber, skönt. Det enda som besvärar mig är lite svalgont, men det är inte orsak till att ligga hemma och beklaga sig över :) Efter jobbet imorrn ska jag till mammas stuga och grilla lite eftersom hon fyller år, och sen iväg till personalfest på ströget. Ska bli kul! Planen är dock att ta det lugnt och gå hem i tid, klockan halv åtta på söndag bär det av till danmark!

Dags för lite slappistid, sen är det dags för badrums-städ och sen är jag klar för idag. Skönt.

Lugn och fin.

Det blev inget spännande idag. Jag tackade artigt men bestämt nej till fikan med Malin och har legat hemma och haft dödstråkigt istället. Jättebra val... Men, jag har inte tid att bli sjuk på riktigt, och nu känner jag mig nästan bra. Bra där Therese! Nu ska jag kolla film med Annie och Sara och sen blir det läggdags. Imorrn blir det Malmö över dagen och hämtande av Erik. Hurra!

Sjukan

... vill inte riktigt ge med sig. Jag är så där mittemellan där jag varken är frisk eller sjuk. Hade feber igårkväll och min tjocka hals, så jag jobbar inte idag. Däremot har jag ingen feber nu, utan bara en tjock hals. Får lite dåligt samvete för att jag intejobbar, samtidigt som jag känner att jag inte hade pallat i sju timmar. Jag ska i vilket fall kurera mig idag, för att kanske träffa malin ikväll. Vi får se hur det får, jag ska göra mitt bästa för att göra absolut ingenting.

Min hals!

Oh nej, en ond bacill har satt sig i min hals. Jag hoppas att den bara är en mogronbacill och att det går bort sen, föör jag gillar inte att ha den här. Jag ska mest databasa idag på förmiddagen och då gör det inget men en ond hals.
För övrigt så pissregnar det idag. Verklien. Vaknade av att det vällde ner regn för 40 minuter sen och det gör det fortfarande. Verkar som det fanns en del att tömma...! Nåväl, databas coming up!

Workwork.

Idag blir det arbete för hela slanten. Börjar en timma och tänker ta det slappt tills dess. Morgonrocken behöver inte överges förrän i sista sekund! Har egentligen inte så mycket att skriva. Meningslöst inlägg. Ska gå och plocka undan lite saker, mamma kommer hem idag efter en veckas bortavarande så lite fint får jag väl göra. Hej hopp.

Seegt.

Det går liksom inte framåt. jag har suttit i över en timma, läst lite kotler men fortfarande inte skrivit en rad. Jag har liksom ingen motivation eller ork. Suck, måste ta tag i det här idag! Har bestämt att jag ska göra det idag, och därför ska jag göra det med.

Fint väder

Det är fint väder idag igen. Tyvärr får jag bara se det igenom fönstret, jag har bestämt mig för att plugga idag. Har inte börjar än, men nu ska jag ta tag i det! Ska bara ner till tvätten först och fixa lite. Sen jävlar ska det produceras!

Weekenden

Den kom, den sågs, den segrade :)

Grillning med syrran på ankaret i fredags. Vi åkte dit bara vi två, men lyckades dra till oss en stor anslutande grupp i form av mina bekanta. Kul faktiskt! Stannade dock inte så sent, utan vid tio begav vi oss hemåt.

Igår morse åkte jag, syrran, ringborgs och tobbe till GeKås. Brände loss lite pengar och blev lite onödiga saker rikare. Typ tvättmedel och så. Gjorde inte så mycket på eftermiddagen, utan laddade mest inför kvällen. Innan vi drog iväg till Lynn och fest åt jag, nattis och emma tacos hemma hos mig och hade det mysigt.

Väl hemma hos lynn var det bra drag och kul att träffa lite nytt folk och gammalt folk! Vid halv tolvsnåret var vi på sociteten och röjde och jag tyckte det var riktigt kul faktiskt. Efter gränsling av cyckelställ och diverse yrande avslutades kvällen på charlies med en hamburgare. Smaskens. Sen sov jag gott ända tills jag vaknade och somnade och vaknade igen.

Efter en lång slappisdag ska jag äta nu, jag och sara har gjort lasagne. Mumsfilibabba :)

Vad händer?

Varje kväll när jag är ensam sitter jag uppe alldeles för länge. Jag gör absolut ingenting, men lyckas aldrig gå och lägga mig innan klockan ett i alla fall. Det resulterar i att när min klocka ringer klockan nio (alltid klockan nio på lediga dagar!) så vaknar jag, känner mig utvilad och stänger av alarmet.

Det är då det går fel. Jag somnar om i 80% av fallen, och vaknar sedan efter 1-2 timmar. Och alltid efter massa konstiga drömmar... Den senaste veckan har jag under mina omsomningstimmar tappat mina tänder, letat igenom hela lägenheten efter en sko och diverse underliga saker. Vaknade någon dag av att jag grät, men jag minns inte åt vad.

Idag blev i alla fall likdant. Vaknade vid nio, snoozade en gång och sen stängde jag av alarmet. Somnade om och vaknade tio i elva. Suck, jag som skulle pluggat idag! Har läst igenom lite prisbabbel i kotlers bok, men inte skrivit nåt. Jag får helt enkelt testa att skriva lite imorrn istället. Nu ska jag ringa lynn, mycket roligare :)

Trevligt.

Jobbet idag flöt på fint, och efteråt gick jag och tog en öl med Maja och Sofie. Trevligt!

Funderar på att gå och lägga mig, men det är inget roligt när jag är själv. Längtar tills på fredag när jag får Erik tillbaka!

Äntligen!

Det var på tiden, men igårkväll slog jag och far våra produktiva huvuden ihop. Min skolblogg har nu en fungerande inloggning och en fungerande medlemsregistrering. Hurra! En liten bit i taget... :)

Efter det utmattande arbetet kom emma och hämtade mig, och vi begav oss hem till mamma. Vi lekte sambos eftersom jag är ensam och hade en trevlig kväll. Gick upp tidigt imorse och la oss en stund i solen. Jag var i solen igår med, men då blev jag mest rosa. idag är det lite finare färg :)

Ska fördriva tiden tills jag börjar jobba nu. Bara tre timmar kvar, det går fort ;)

Att plugga eller inte plugga...

Tanken var att ha en pluggdag idag. Men, vem fan vill plugga när det äntligen är fint väder ute!? Jag skjuter upp skrivandet tills senare i eftermiddag, jag ska ut i solen istället! Tänkte lägga mig vid fästningen om nån känner för att joina :) Ikväll ska jag i alla fall hem till pappa och försöka få ordning på mitt hopplösa bloggprojekt. Men det är sen, nu ska jag ut!

Back in the city!

Ja, den lilla alltså. Den tillfälliga sommarflytten till varberg är nästan fullbordad. Det enda jag inte har fått med mig är Erik, och han ska jag hämta hem nästa fredag. Var bara några dagar sen vi separerades, men jag saknar honom redan. Konstigt.

Idag jobbade jag i alla fall min första dag. För i år i alla fall, det är ju trots allt samma ställe som jag slitit för två sommrar tidigare! Var riktigt kul faktiskt :) Avslutade dagen med en picknick med Emmut och lite morden i Midsummer. Alldeles, alldeles lagom kväll!

Nu är det nog sovdags tror jag. Tack och hej,

RSS 2.0