Stockholm!

Den 29 mars bär det av till stochholm med 5/6 av eliten. Där uppe förenas vi i en 100% elit-träff som inte kan bli annat än underbar. jag längtar redan!

Men innan dess hinner mycket mer kul hända. Nästa helg fyller jag år, och då blir det finbesök från pappa och vanja, och sen på kvällen blir det födelsedagsfest. Kanske får till ett tårtkalas på söndagen - min faktiska födelsedag. Jag tror planen är det i alla fall, frågan är bara vilken tid. Jag har inte beräknat återhämtningen än, men vid tre borde jag vara en bra värdinna, och mina gäster borde var bra gäster? Vi får se!

Första mars kommer Lynn, Gisela med sällskap + Malin och kanske sällskap. Malmögänget har bjudit in folk utifrån och vi ska alla samlas till förfest och dra till köpenhamn och visa danskarna hur man dansar. Det ska bli grymt kul! Hoppas vi inte går vilse nånstans på vägen bara... fast det kan va rätt kul det med :)

Jag håller på att städa här hemma, och badrummet är klart. Min toalett är skinande ren, och det är nästan så att jag kan tänka mig att sitta där och titta resten av dagen på det skinande kaklet. Men det går inte, så jag ska städa färdigt och sen kasta mig ut i IT-projekts världen. Men först ska jag pedantstäda lite till. Hej hopp!

Change of plans.

Egentligen så skulle jag gått och tränat skivstång klockan fem. Men... det är fruktansvärt grått och tråkigt ute, regnstänk i luften och min kropp smärtar fortfarande från i måndags. Alltså är jag värd att krypa in i myskläderna och bara vara hemma och göra ingenting. Härligt!

Imorrn däremot ska saker göras. Ska igång med IT-projektet, städa, tvätta och träna. Men det är imorrn, och det bryr jag mig inte om nu. För nu ska här bara mysas :)

Läggdags

Kom hem från Peter för sen stund sen, var som vanligt house-kväll. Fast de senaste gångerna har det inte varit house, men det är träffen som är själva grejen.

Min kropp gör ännu ondare nu, och jag fasar varje gång jag ser en toa-stol eller trappa. Vem satte toa-stolen så långt ner? Krävs ett rejält knäböj för att komma på plats...

Igår kom jag på att det finns webb-tv på fler kanaler än svt. Det resulterade i maratontittande på outsiders. Detta underbart härliga program! Känns precis som gymnasietiden när det va bachelorkvällar på tisdagar, och på onsdagar va det dokumentärerna på femman. Vilka tider :)

Nä, nog tjatat om inget, jag ska gå och lägga mig nu.'
Sov gott!

Jag ångrar mig.

Jag ska aldrig mer börja mitt nya liv. Min kropp värker i alla muskler som finns. AAAJJJ!

Varberg

Snabbisen i Varberg var bra. Bröllopet var hur fint som helst, och ja grät nog mest av alla. Som vanligt. Lagom smickrande eftersom jag ser ut som en flammig ballong efteråt, men det bjuder jag på! :) Middagen hos farmor och farfar var mumsig och behaglig, och blev inte alltför sen. Igår gick jag och snyltade lunch hos min faster och sen hälsade jag på de nygifta och hela släkten. Skön helg var det i alla fall!

Idag börjar mitt nya liv. Träningen har vilat en månad, men nu ska den återupptas! Skivstång klockan 10, nu jävlar...

Tjejkväll

Kom precis hem från en helkväll hos Sara. Scones, Sara, Clara och My förgyllde kvällen! Ibland är det skönt att bara vara :)

Sov gott!

Spontanshopping

Efter föreläsningen idag hämtade Johanna Lee och mig för att vi skulle följa med till Burlövs Center för att HON skulle shoppa. Jag drog kortet och sen var det kört. En kortärmad stickad kofta, en långärmad stickad kofta, en svart kjol, tre t-shirts, en grön schal och ett hårspänne. Vad hände?

Sen stack jag och Lee till espresso house där vi lunchade och fikade med moa, mysigt till max! Mera sådant :)
En bra dag helt enkelt!

AKUT!

Dagens I-landsproblem... min plattång sa SPRAKZZ! Det har varit glapp i den, men nu är den död. Stendöd. Efter trogen tjänstgöring har den nu lämnat in, och efter den finns ett stort hålrum. Alltså är förstaplatsen på önskelistan till födelsedagen tagen. PLATTÅNG.

Trots förlusten så är idag en bra dag. Igår hade vi elit-konferens, och kom nästan fram till en stockholmsresa. Ett datu är i alla fall prelininärbokat, så vi hoppas på det! Mötet resulterade i alla fall till att jag får fin-besök i Malmö. Alltid nåt :)

Förmiddagen har ägnats åt rapport-skrivning, och den är nu klar i den mån som är möjligt. Har lite eftermiddagstvättning att se fram emot, annars inga planer alls. Skönt. Kanske lite javascript-labb, annars en bok och bara jag. Får se vilket som väger över..!!

Adjöss!

Tisdag.

Snart är veckan slut igen. Det går så fort! Jag räknar aldrig helgen som veckan, utan veckan för mig är måndag till fredag lunch.

Jobbade igår som vanligt, och lyxigt nog blev jag hämtad. Väl hemma var både jag och Erik hur pigga som helst, så vred, vände och fnissade ikapp ett tag innan vi äntligen somnade. I morse var det uppgång hyfsat tidigt, eftersom Erik bojkottar sin sjukskrivning och jobbar. Dock på kontoret, stegarna i vindkraftverken får vänta ett tag till!

Började även en ny kurs i skolan idag. Miljö.- och kvalitetsmärkning tror jag den heter. Har i alla fall beställt litteratur idag, så jag hoppas att jag får den snart. Alltid lika roligt att lägga sina pengar på!!

I söndags hade vi spelkväll hemma hos oss. Vi blev ett rätt stort gäng  på 10 pers, så va gav oss in i charadernas vilda värld för att sedan spela TP. Gissa vem som vann? (JAG! JAG! JAG! JAG!) Jag vet att det är otippat, men jag kan när jag vill ;)

Nu är det faktist läggdags. Imorrn blir det projekt-möte och kanske lite labbar. Den som lever får se!
God natt!


Blommor

Jag och Erik har världens grönaste fingrar. Idag har vi köpt nya fina krukor till våraväxter, samt en ny blomma. Efter blom/kruk inköpen för dyra pengar insåg vi att vi ville ha en pall att sätta den största krukan på, så vi fick åka till IKEA och kolla där. Vi köpte en.

Väl hemma när vi hade planterat om allt så testade vi med pallen, och vi gillade det inte. Det blev finare utan :) Men nu har vi i alla fall en blompall om vi nån gång vill ha det! Haha!

Igår var jag och Erik på bio-date och såg Arn. Den var bra faktiskt, så båda var nöjda. Sen ägnade vi några timmar åt vårt puzzel som nästan är klart. Efter att jag hade kollat en film med så blev det läggdags vid fyra. Lagom för en hemmakväll!

Nu ska jag titta på mina växter och puzzla lite till.
Adjöss!

Freitag

Idag är det fredag och helg. Hurra! Avslutade logistik-kursen idag med en redovisning, så nästa vecka börjar miljö och kvalitets-kursen. Får väl se vad som blir av den.

Erik är inte den enda med ont knä idag, mitt knä värker helt galet. Antar att det är snowboardsviterna som kommer smygande. Erik kanske tvingar mig att gå till doktorn och kolla upp det, men jag har inte bestämt mig än. Det va trots allt nio år sen jag skadade det. Att det har värkt sen dess är väl ingen fara? Det som inte dödar härdar...

Trevlig helg!


Invalid-Erik

I måndas var jag och Erik på sjukan. Det är konstaterat att hans inre ledband är uttänjt och att korsbandet är skadat, alternativt av. Stackars liten! Han är i alla fall sjukskriven nu, och efter två dagars väggklättring har vi idag införskaffat ett puzzel. Jättefint med Lasse Åberg motiv som kommer att förgylla hans dagar :)

Själv har jag studerat hela dagen idag. Och kollat på första delen av Sagan om de två tornen, man behöver faktist vara ledig med :) Imorrn blir det i alla fall plugg igen, ska försöka komma så långt som jag bara kan med IT-labbarna. Känner att imorrn blir en bra studiedag!

Snart dags att sova i alla fall, ska bara puzzla dit några kantbitar först.
Good Night!

Åre 2008

Veckan var precis lika bra som jag hade föreställt mig. Det var bottenlåg humor, fin skid- /snowboardåkning, mycket öl, mycket bastu, lite bad, skotertur, ute-luncher och täljstens-ren. Och så tog vi sista räkmackan.

Vädret var sådär första dagen, men då åkte vi ändå inte, utan hängde på Café Bubblan istället.
-"Var det gott med fika älskling?"
När vi fick stugan pallrade vi oss dit, gjorde oss hemmastadda, och startade bastumaratonet som varade hela veckan.

Dag två åkte vi i åre i fint väder och åt världens godaste hamburgertallrik.

Dag tre flög jag i liften och Emma's hälsena krashade. Vi firade med en fest som hette duga. Under hela dagen bygdes förväntningarna upp och vad kan jag säga annat än att det blev succé! Fest för fyra är alldeles lagom.
-"Ett till femtiofem"
-"Men vad finns det?!"
-"ETT TILL FEMTIOFEM!"

Dag fyra tog vi lite sovmorgon. Vid tolv spännde vi på oss utrustningen och åkte lite. Sen var vi nere i byn och gjorde inte så mycket mer.
-"möh"

Dag fem åkte vi igen. På eftermiddagen begav vi oss till Holiday Club för lite self-pampering. Vi simmade, busade, badade och testade alla möjliga sorters bastuar. Rehabilitering på hög nivå.

Dag sex sket vi i pisterna. Istället begav vi oss på skotersafari! Det var bara vi på förmiddagsturen, så det blev en mysig och personlig tur. Tror att den innehöll lite mer gas än standard, och det gillar vi :) På kvällen var vi ute och åt, och fixade ren på täljstenstallrik. Smakade gudomligt gott, och jag åt alldeles för mycket. Eller ganska lagom, det spände bara lite i magsäcken.

Dag sju tog Anders ledigt från skidorna på dagen och spenderade dagen med Emmut. Jag och Erik tog bussen till tegefjäll/duved och åkte friskt hela dagen. Vi var uppe i dream parken, och jag hoppade som en gudinna. Tyvärr kan jag inte landa så bra, så min bak fick sig några smällar. Men, man måste våga för att vinna ;)
Pojkarna drog sig även iväg för kvällsåkningen, men det blev inte långvarigt. Efter en timma var Erik hemma igen, med ett skadat ledband. Såg inte så illa ut, så vi sov på saken.

Dag åtta var Eriks knä som en handboll och ansiktet vitt som ett lakan. Emma som redan hade vanan inne på läkarstationen tog dit honom, medan jag och Anders njöt av en solig dag i backen. Vi avslutade vistelsen i Åre med lite händ på Bubblan, och sen på Broken med en saftig kvällsmat.

Dag nio var resan slut, och det var synd.
Roligt har vi i alla fall haft! Tack kära resesällskap :)

Förberedelser

Förberedelserna inför åre 2008 är i full gång. Väskan nästan färdigpackad, och skivor håller på att brännas för fullt. Imorrn ska jag studera så jag har det ut världen, och sen väntar en eftertraktad semester. Underbart.

2oo8

Nytt år igen!

Gårdagen var toppen.
Trerätters middag hos Clara och Nicholas, med konfettibomber som allvarligt talat var i storlek med en bazooka! Hela bordet och golvet kryllade av danska flaggor, små silvriga vinglas och stjärnor och konfetti alla dess former. Det var tutor, hattar och sång.
Vi lekte en lek som resulterade i ett antal kryptiska sms, samtal och en kotlett på min näsa! (Alla som fick konstiga sms av mig igår, det var bara en lek...:) haha!)
Vi smällde raketer som bara den, och det var längesen jag såg Erik och Nicholas så lyckliga.
Vi umgicks, spelade dart och hade en toppenkväll!

När vi lämnade middagen vad klockan runt tre, och i huset fortsatte vi att efterfesta lite på Karins fest. Blev inte alltför länge, eftersom jag började känna mig lite trött. Vi gjorde i ordning sovplatser för våra nattgäster som hade kommit tillbaka från köpenhamn, socialiserade lite och vid fem var det läggdags.

Idag har jag... sovit! Hela dagen nästan, och jag är jättenöjd :)

RSS 2.0