På torsdag.

Då var det bestämt. På torsdag drar flyttlasset för sommaren till det nordligare landskapet! Bra, då hinner jag packa in mig innan jobbet drar igång på tisdag. Kanske hinner jag plugga lite med, den som lever får se!

Dagen idag har det pluggats friskt, och imorrn blir det några timmar med. Hade varit skönt att få koll på den mesta kompletteringen på grupparbetet innan jag flyttar iväg...! Bara att hoppas att imorrn är en smart dag och inte en sån dag när ingenting funkar :) nu blir det kvällsmat!

Midsommarhelgen.

Midsommar hos Emma i södra näs var toppen. God mat, bra folk och trevlig stämning. Festen började vid tre, så inte konstigt att folk började dra sig hemåt vid tolv...! Kul va det i alla fall, med lite nytt folk och det gamla fina gänget såklart :)

Midsommardagen var lugn och fin, och på kvällen bar det av mot Beer 'n bar. Träffade mitt trogna kompisgäng sen många år tillbaka, och deras trevliga karlar. Jag och Elin drog oss mot sociteten efteråt, men vi insåg att vi båda var rätt trötta, så vid ett gick jag och erik och grundade med lite nattamat och sen bar det hemåt.

Igår, söndag, spelades det paintball med delar av släkten. Grymt kul var det, och det gjorde inte särksilt ont. Förutom en träff på halsen - den sved! Tror vi hade kunnat ha väldigt roligt där ute i skogen mina vänner... (hint, hint).

Nu är jag i alla fall tillbaka i malmö, och imorrn blir det studier hos sofia. Snart hoppas jag att mitt sommarlov ska börja... suck!

Pussel coming up :)

Dagen som varit.

Jag skulle pluggat, så efter lunch satte jag mig med databasboken tillsammans med en påse godisnappar. Så länge napparna varade läste jag engagerat, men så fort påsen var slut blev koderna suddiga och jag somnade. En och en halv timma senare (!!!) vaknade jag och tänkte ojdå. Efter att ha sovit på databaserna kände jag riktig motivation till att sätta mig lite. Sagt och gjort öppnade jag upp programmen och skulle börja. Då kom jag visst inte in i databasen pga nåt krångel, så det gick åt helvete i alla fall. Suck, när man väl vill så går det inte!

Har ägnat eftermiddagen åt att packa massa saker inför sommarflytten och pusslat på pusslet. Gick riktigt bra, fick i flera stycken bitar! :)

Snart bär det av mot Varberg i alla fall. Midsommarfirande hos Emma, kommer bli super!
Vi ses!

Åh nej.

Åh nej 1. Vad hände igår egentligen? Vi blev fetingspöade! Av ryssarna till råga på allt. Suck, no more EM för sverige inte.

Åh nej 2. Erik var på väg till jobbet i morse klockan kvart över sex när han fick veta att de inte skulle åka ut innan nio. Han kom hem och vi gick och lade oss lite till. Jag vaknade tio i nio, då båda sussade sött. Snacka om att Erik fick brått! Hoppas han hann!

Jag håller på att tvätta för fullt och ska plugga lite. Vilken underbar dag.


Nytt hår och trevligt umgänge

Ja, igår blev håret klippt. Bort med det sneda och mycket uppklippt i nacken. Har blekt det med, men det blev sådär. Tycker alla färger har svårt att bita i mitt hår! Jag måste vara superresistent mot den kemiska processen. I vilket fall blev det betydligt bättre än det var!

Bra med kompisfrisörer, man får inte bara nytt hår utan samtidigt trevligt umgänge! Tiden bara flög förbi :)
Ska iväg till Mias hus idag, ska bli spännande att äntligen se det! Ska fixa mig iordning, för snart bär det av.

Och ikväll blir det fotboll - såklart! Heja sverige! 


One to go..

Jepp, ett tentaresultat kom ut idag! Miljö- och kvalitetsledningen är avklarad och godkänd. Hurra! En sak mindre att tänka på :) Borde få veta hemtentan i veckan med, sen kan vi börja slappna av och fokusera på det viktiga.

Planerna smids :)

Trots ångestframkallande skolarbete är jag på G. Jag gillar sommaren mest av allt! jag ska umgås med alla mina vänner på hemmaplan, festa, sola (förhoppningsvis) och hänga. Och en resa ska faktiskt planeras in. Eller kanske två. Eller tre. Vem bryr sig om att spara sina surt förvärvade pengar när man kan spendera dem på roliga och minnesvärda saker? Ok, spara ska jag väl också göra, men helst av allt vill jag bara ha roligt och göra roliga saker. Det är liksom värt det :)

När planen går i stöpet.

... får man hitta på något annat. Min förmiddagsplan var att gå ut och gå vid tio och sen när jag kom hem göra på bloggprojektet. Synd bara att det regnade vid tio, så jag bestämde mig för att stanna inne och plugga istället. Då funkar inte internet och utan internet blir det inget bloggprojekt-plugg gjort. Så kan det gå.

Nu är det både fint väder och internet fungerar, så så fort jag stoppat i mig resten av lunchen blir det en promenad, följt av lite blogg-plugg och packning. Sen bär det av mot varberg igen!

Lite ångest...

Nog för att jag hade bestämt mig för att inte göra så mycket idag, men det här tar ändå priset...! Jag har inte gjort ett dugg!! Haha! Fick lite halvpanik nyss, så jag gjorde ett ryck och fick i alla fall diskat. Ska iväg till affären och handla nu, panta burkar och skänka lite kläder till UFF. Något måste ju göras!

Beslutsångest.

Klockan är kvart över sex och jag har sommarlov. Jag är inte ett dugg trött, så det mest realistiska är att fortsätta att vara vaken. Men, jag har inga planer alls idag, vilket betyder att jag utan dåligt samvete kan sova till tio i alla fall. Eller nio för den delen. Så hur gör jag?

Jo, jag håller mig vaken, kollar kanske lite nyhetsmorgon, slumrar i soffan om jag vill, tar en förmiddagspromenad och håller tummarna för att värmen stiger och det blir soldag. Så får det bli!

Trevlig dag!

Skolan

Sitter och pillar med bloggen. Den är långt ifrån färdig, men lite har jag fått gjort i alla fall!! Det var ovanligt roligt idag, kanske för att det jag har gjort har gått bra... :) Fast nu sket sig inloggningen, så det kan hända att jag ger upp för idag. Man ska väl sluta på topp? Haha!



ps. Lynn! Jag och Emma tog med din tröja till Helena i fredags, men du kanske inte fick den? I så fall har antingen Emma eller Britta den!

Heja Sverige!

Har precis kollat matchen med Erik, Clara och Nicholas. Sverige är på G, vad mer kan man säga? :) Kanske lite dagismål över det andra, men ett mål är alltid ett mål!

Imorrn blir det skola, trots sommarlov.
Puss!

Sovdags.

Klockan är elva, och det är dags att sova. Lagom ansträngande har dagen varit, med mycket tvättning och en del sol. Imorrn ska jag försöka få pluggat lite. Synd att man måste göra det när man har sommarlov, men så går det när man är lat! Dags för lite sömn först i alla fall. God natt!

En toppenhelg!

Ja, verkligen!

Fest på kurtinen när käraste sara och anna firade sin födelsedag. Massvis med bra människor och väder på topp. Det som skulle bli lugnt och fint slutade på sociteten och hemgång vid halv fyra.

Eftersom eliten hade lyckats samlas i samma ort, fick tillfället tas tillvara på och det gjorde på fredagen. Helenas tillfälliga bostad blev stället där det hände, och det var även det en kalaskväll med bra folk. Avslutade på 40-årsfest med karaoke och grogg.

Efter tre dagars festande var det grillning hos Karin och Mattias. Jag var chafför för kvällen, och det var lugnt och behagligt. Idag firades dop och Filip skötte sig utmärkt. Erik läste en sån fin bibeltext i kyrkan och jag fnissade inte ens :) Däremot kunde jag inte hålla mig när Evelina i ett för övrigt tyst ögonblick måste fråga, högt och tydligt -"Kan gräshoppor bitas?". Eller när hon skulle börja plocka pengarna ur kollekten...! Haha!

Är tillbaka i Malmö nu, och har kollat på fotbollen samtidigt som jag tvättar. Tänkte ha en lugn och skön vecka, men det verkar inte omöjligt att jag hamnar i varberg i helgen igen. Alla som är här är ju inte här liksom. Vi får se, en varbergshelg till är ju faktiskt inte helt fel :)

Sommarlov :)

Dagen är här, det är sommarlov på riktigt! Hurra, hurra, hurra!

Packningen är pågående och avbryts tillfälligt för en snabbis till mobila. Sen är det färdigpackning som gäller och MTZ:en till varberg. Grillkväll/födelsedagskalas ikväll, elit-grillfest imorrn och grillning hos eriks syster på lördag. Mycket grill och mycket trevligt :)

Igår var för övrigt superbt. Stranden på dagen, fika på eftermiddagen och sommarlovsfest på kvällen. Galet kul! Synd att det var förvälfesten, för det var verkligen ett bra gäng igår. Nåväl, en kräftskiva i höst får sätta igång höstterminen :)

Snart Vbg!

Färdigt!

Arbetet är klart. Efter mycket om och men...!! Är nästan 100% säker på att vi får komplettering på teknikdelen, men det löser sig. Resten är i alla fall klart, och ska lämnas in ikväll.

Firade med en indisk lunch på stan och en kall öl. Smaskens! Har också sett både kungen och Maud Olofsson på stan. Vattenfall har sin invigning för Eriks vindkraftspark idag, så jag passade på och smyga åt mig lite gratis glass. Sånt gillar vi!

Ska iväg och posta ett födelsedagskort nu. Issy fyller år imorrn, så jag misstänker att det inte hinner fram i tid...!! Ska ringa och gratta imorrn så får kortet komma när det kommer :) Jag kan vara sämst på att skicka kort i tid faktiskt.. Det är i alla fall tanken som räknas!

Imorrn blir det nog ingen skola utan bara sol. Det ska bli skönt. och till helgen, då jävlar blir det varberg!

Det är jag värd.

Satt i skolan mellan nio och fem, och när jag kom hem har jag suttit en stund till. Jag ska ut och ta en öl, det är jag värd!


Igår va det bra!

Grillfesten blev faktiskt en riktigt lyckad tillställning. Själva grillningen varade bara tills halv tio, och sen började festen. Det var fullt hus hos oss, med en blandad kompott av folk, sprit och intressanta samtalsämnen. Vid tre kom Eriks jobbarkompisar, men då började det dö ut. Jag, Johan och Clara somnade sött på sängen vid kvart över tre efter ytterligare en av kvällens djupa diskussioner. Under hela kvällen frossades tårta i mängder och vi lyckades äta upp allt utom en liten ynka mockabit.

Efter som sänggången blev sen igår vid halv sex nån gång (ok, förutom tuppluren vid tre) så passade vi på att sova idag. Kvart i ett vaknade vi, och kvart över ett blev det pizza till frukost. Smaskens. Resten av dagen har spenderats ute i solen med Erik, Clara och Johan. En helt ypperlig dag om jag får säga det själv!

Imorrn är sista dagen med projektarbetet, så jag satsar på en heldag. Härligt.
Trevlig kväll!

RSS 2.0