Förlåt.

Det är ju så att jag får lite dåligt samvete när jag efter fem veckor loggar in och ser att trogna läsare dagligen har tittat in utan att ha fått en endaste liten uppdatering! Dåligt av mig. Jag har helt enkelt haft fullt upp!

Jag var några dagar i Berlin med Clara, och passade på att träffa min tyska kompis Diana. Det var hur bra som helst, och väldigt skönt att komma bort på lite semester!

 

I Berlin hittade jag en helt fantastisk byxdräkt som jag bara var tvungen att köpa, för helgen efter Berlin var det dags för Malin och co´s födelsedagsfest med 80-tals tema. Päronröv till trots så fick jag pris för min enastående outfit! Bilden gör inte axelvaddarna rättvisa, live är de ännu större och läckrare!

Helgen efter 80-talsfesten så var det rätt lugnt och behagligt. Vi spontaninbjöd Andreas + flickvän och Malin på fredagen och gick loss på lite yatzi och rabarberpaj. På lördagen firades farmor med middag på kusthotellet! Har inga bilder från kvällen, men buffen var toppen och jag åt tills jag nästan sprack.

 

Maj avslutades med fredagsgrillning hemma hos Emma, en dagstur med buss till tyskland med Erik och Sara och såklart - Eriks (och Saras!) födelsedag! Halv sex i måndags studsade jag upp och bredde frukost-på-sängen-mackor och sjöng mitt allra finaste för Erik. Det lät inte vackert, men det är tanken som räknas. Han fick paket (konjaks-glas och biljett till Sunny Standup) och vi lyxade till det med en liten tupplur efter frukosten eftersom Erik tog den "sena" bussen vid tio i sju.

 

Alla vardagar som jag inte har uppdaterat har varit som vanligt. Kanske har jag joggat, suttit i soffan framför tv'n eller pluggat. Inte så mycket att läsa om alltså. Den här veckan har kvällarna ägnats åt det sistnämnda alternativet. Erik är på kurs, och jag har passat på att plugga. Mina kurser som jag läser är nästan färdiga och det enda jag har kvar är en uppgift som är nästintill klar. Skönt. Det tar en del tid att både jobba heltid och plugga 50%! Det behöver man kanske inte vara särskilt smart för att förstå :)

 

Ikväll blev det dock inget plugg, utan jag har varit iväg med folk på jobbet på möhippa. Inte så urflippat eftersom det trots allt är arbetsdag imorgon, men däremot jättetrevligt och det var hur skönt som helst ute i solen. Härligt! Mer sommar åt folket! Jag ska ta och lägga mig nu så jag är pigg och alert imorgon.

Sov gott!

 

ps. du kanske kommer att få läsa inlägget flera gånger, som du kanske har märkt så är uppdateringen sådär bra...!


RSS 2.0