Al Gore - en obekväm sanning

Jag har just sett den, och jag rekommenderar den starkt till alla!
Jag önskar så att Gore hade blivit president istället för Bush, så kanske världen hade insett att växthuseffekten ÄR ett problem.

Det är dags att börja anstränga oss, annars är det för sent.

Söndag.

Igår va det inflyttningsfest hos Annika. Hade jättekul, men efter förfesten bestämde jag mig för att cykla hem istället för att gå ut. Kändes ganska klokt faktist!

Imorse värkte huvudet, men efter en snabb återhämtning bestämde Erik och jag att gå på mässa! Skånemässan har varit denna helgen, så vi berikade den med ett besök. Vi har ätit, kollat på bubbelpooler och allt möjligt. Kul med en utflykt.

Strax dags för kvällsmat!

Överraskning!

Igår gick jag och köpte godis inför min film-kväll med Karin. På vägen hem från godisaffären så ringde Erik. Han sa att de snart skulle ut och äta i Danmark.

När jag kommer hem med min godispåse och Karin så hoppar Erik Eliasson ut ur vårt rum! Konstigt, han är ju i Danmark? Knas-Erik ljög hela dagen och hade varit på väg hem alla gånger jag hade pratat med honom... Suprise!

Nu är han i alla fall hemma och vi är uppe med tuppen. Tvätten är inlagd och nu ska vi gå och köpa frukost, smaskens.

Fest ikväll! :)

Spänning i vardagen!

Kom just hem från Mobilia, har varit med Johnna på Staduim.
När hon testade kläder stod jag utanför och väntade, och då såg jag en fet gubba stå och plocka på sig saker. Hmm, det där kan väl itne stämma tänker jag, så jag tittar en gång till. Jo,  han står och plockar på sig saker, och sen stirrar han på mig. Usch, läskigt!

Gick runt för att hitta nån personal (lite diskret, ville helst inte bli dödad av tjocka snattar-gubben) men hittade ingen! Sen va johanna fördig, så vi gick mot kassan och ställde oss i kön. Gubban gick fortfarande runt i affären och såg (o)skyldig ut. Sen såg jag hur han smög sig mot utgången, och jag fick lite halvpanik. Om jag har sett nåt utan att hindra det, så är jag ju så gott som medskyldig!

Precis när han närmade sig utgången kom en väktare in i butiken, så han ställde sig och låtsades kolla på jackor. Väktaren kände några i kön, så han gick och hälsade på dem, och medans jag tittade på väktaren försvann den tjocka-elaka-äckliga-gubben! Kollade en snabbis utanförbutiken, men såg inte honom, så jag sa i alla fall till väktaren och så fick han leta i affären. Hoppas gul-gubben va där, annars kom han undan. Eller så ligger dom och brottas längst in i butiken!

Nåja, det var dagens spänning, nu ska jag och träna med Johanna!


Hurra, hurra, hurra!

Idag fyller jag och Erik fyra år. Vi firar absolut ingenting alls eftersom jag är i Malmö och Erik i Danmark. Typiskt.
men, vad är det att hänga läpp för?

Har fått färdigt grupparbetet i omvärldsanalysen idag, skönt! Lite finjusteringar, sen ska det läggas ut. Alltid lika skönt när man blir av med nåt som har hängt över en ett tag.

Jag ska förresten åka till Åre. Jag, Erik, Emma och Anders har bokat en skidresa med mycket åkning på schemat :) Skönt att ha nåt att se fram emot! Kommer nog bli jättebra tror jag.

Erik, det är roligare när du är hemma, kom hit nu!

Made my day :)

Efter en lång och slitsam projektarbetes förmiddag kom jag hem lite halvtrött. Kollade posten och såg ett brev från Österrike och Monika! Inuti var en skiva med alla hennes bilder från när vi bodde i England. Helt underbart faktiskt! Har suttit och skrattat högt i min ensamhet åt alla dumheter vi hittade på :) Det är inte särskilt svårt att se kortens kronologiska ordning, det är bara att följa min ökande kroppsmassa... hahaha! Tur att den är tillbaka till det vanliga igen!

Nu till den svåra frågan... träna eller icke träna? hjärnan såger ja, kroppen säger nej...

Underbara dag!

Vädret kunde inte ha varit bättre - blå himmel och knappt nån blåst!
Ska cykla till skolan om en stund och förhoppningsbli klar med vårt grupparbete.
Det här är en bra dag!

Ny jacka :)

Hösten/vintern är räddad, jag har köpt en ny jacka! Gick en snabbis till Mobilia efter skolan och hittade min käresta. Den ska nog faktist bli jättebra tror jag. Väl hemma har jag beställt parkeringskort och betalat räkningarna, så nu är kontot lite (läs mycket) tommare. Härligt, man vill ju inte känna sig rik i onödan ;)

Nä, tillbaka till omvärldsanalysen!

Nära döden.

Kom hem från träningen för en stund sen. Va på skivstångspasset, och ett tag trodde jag faktist att jag skulle dö! Suck, var är mitt vältränade alterego?

Har precis ätit kvällsmat nu i alla fall, och duschar, bloggar, kollar på idol och ska ner till Sara på samma gång. Nä, nu bär det ner till 1:an!

GRATTIS!

Jättemycket grattis till världens bästa Gisela och Lynn!

Slappaste dagen...

Erik och jag går fortfarande halvt påklädda, och inte mycket har gjorts. Vi har lovat varandra att vi ska städa idag, men än så länge har vi skutit upp det i åtta timmar. Går sådär kan man säga!
Vem vill städa när man kan titta på tv eller spela dator? Och vad hände med vår joggingrunda? Lika bra att ge upp, dagen är för förslappad.

Tråk-jag

Igår kollade vi på film och jag somnade vid tio. Idag kollade vi på film, och jag höll ut hela filmen! Men... så fort eftertexterna börjar lägger jag mig tillrätta i soffan, och efter några minuter sover jag. Jag måste va världens sämsta film-sällskap...

Utflykt i skogen

I förmiddags var jag, Erik och Hans ute och joggade. Inte särskilt långt, och inte särskilt fort, men jag va döende i vilket fall. Mitt flås är verkligen inte vad det har varit. Kanske försvann nån gång under de senaste fyra månaderna? Ingen träning och mycket fest... hmm...!

Efter lunch ville vi i alla fall rasta Mitzen, så vi åkte till Dalby och vandrade runt i skogen och hagarna i den strålande solen. Riktigt mysigt faktiskt! Mumsade alla mogna björnbär jag kunde hitta, så det räckte för att jag skulle va nöjd med utflykten :)

Snart dags för kvällsmat. Och sen INGEN fest. Känns nästan lite konstigt!

Krismöte

Kom precis hem från ett möte angående inbrott i huset!
Det har varit inbrott på min våning, och tjuven kom via balkongen i allrummet. Härligt. Alla som har varit här vet att min balkong är mot allrummet åt andra hållet!! Läskigt faktist...
Det har även varit inbrott på två andra våningar, så nu ska vi ta stadsfastigheter vid hornen och kräva bättre säkerhet. Så det så! :)

Annars har dagen varit strålande. Skola hela dan, och sen en snabbis på IKEA med Erik ;) Köpte lite  krafs, men ingen byrå. Typiskt.

Kvällen blir lugn. Ska nog ha en hel hemma-helg utan fest. Va längesen faktist. Typ ett halvår sen! Har vart en hel del fest det senaste, men nu ska det bli lugnt och sansat för min del. Filmkväll är inte att underskatta :)

Dags för kvällsmat!

Sömnig

Idag somnade jag nästan på seminariet. Räddningen va tre tuggummin och frenetiskt tuggande. Phu!
Ska fixa ekonomin också, och sen tar jag paus i hjärnan. Helgen kommer ju faktist snart! En del i skolan imorrn, men hjärnan kan nästan börja sin helgdvala redan ikväll :)

Ska försöka träna lite sen va planen, men eftersom det pissregnar utanför så lägger sig motivationen något. Nåja, den som lever får se! I vilket fall ska jag plugga nu, adjö.

Varför?

Varför kan inte bara jag va så duktig och motiverad som alla andra? Suck. Har i alla fall bemödat mig att samla vuxenpoäng i form av en köttgryta ikväll. Och nu ska jag och Erik ut och promenera! Auf Wiedersehn.

Hmm...

En uppgift avklarad och en annan halvt gjort. Synd bara att min motivation är puts väck! Får ta en paus, kanske kommer den tillbaka sen?

Studier

Suck, allt detta skolarbete som måste göras!
Har varit en sväng i skolan i förmiddags, men nu är jag hemma. Lovade mig själv att jag fick ha lunchrast tills klockan tolv, men det är bara fem minuter kvar nu.

Oundvikligt, jag måste börja. Lika bra att sätta igång. Suck.

:)

Jag vet att det inte är ok, men hur kul är inte det här!!!!
Hahahahahaha!

http://www.youtube.com/watch?v=aCxDZRJKkqY&eurl=http%3A%2F%2Fblogg%2Eaftonbladet%2Ese%2Fblog%2Ephp%3Fblog%3D7148%26next%3D532109

Helg i Varberg

En lördagkväll med Eliten. Behöver jag säga mer?

Bjudning hemma hos Lynn med massor av mat, efterätt och snacks. Verkade som paketen till alla tre födelsedagsbarnen gick hem (phu!) och det var helt enkelt galet roligt - som alltid!

Vi hade idoluttagning, dansade danser och sjöng högst och vackrast till Ugglas nya. Och så va det där om att hångla med lik såklart...

Tack för en toppenkväll!


Huslig

Lång dag!

Började med att träna klockan 7 i morse, och det va jobbigt. Asjobbigt att masa sig upp ur sängen faktiskt! Men, efter träningen kände jag mig pigg och duktig :) Förutom lite tvättande så degade jag bort det mesta av resten av dan, men vid halv fyra kom motivationen och jag städade hela lägenheten så fint så fint.

Eftersom jag har varit så flitig och både städat och tvättat idag, så gick jag och köpte vin och godis - det får man när man har varit duktig. Erik kom precis hem, så vi ska äta, dricka vin och mysa till max. Man får passa på när vi väl kan ses!

Varberg imorrn :)

Min blogg!

Nu har jag visst skaffat en blogg :) För att skilja mig från mängden liksom...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0