Ja, nog är det sommar!

...och det märks. Jag har inte tid eller lust att sitta framför datorn utan spenderar mest tiden med att försöka vara ute, träffa nån god vän eller packa upp i lägenheten (ja, det är fortfarande några lådor kvar). Bloggen ligger alltså ganska lågt nu för tiden!

Alla väggar i lägenheten är i alla fall klara, och vi hoppas på att möblerna vi har beställt kommer denna veckan. Återkommer när jag känner att jag har lite tid över, men just nu är det full fart framåt och ingen tid till övers.

Ha det fint och glad sommar!

Finaste dagen.

Jag har inte varit hemma en endaste kväll sen jag skrev sist, utan har helt enkelt hållt mig fullt sysselsatt. Vi väntar fortfarande på lite möbelleveranser och här är fortfarande halvkaos i lägenheten. Tror dock att det blir bra till helgen, för då ska sista tapeterna upp!

På jobbet går det rätt bra. Jag sitter alldeles ensam i min kassa och sköter mig för det mesta bra. Fast när det kommer kluriga kunder så måste jag såklart fråga om hjälp. Jag har ju faktiskt bara jobbat i sju dagar, så jag kan ju inte direkt förväntas vara fullärd!

Midsommar var för övrigt toppen, och även midsommardagen när jag åt på bodegan med nattis, marielle och deras respektive karlar!

Idag har det varit jättevarmt och skönt och jag har knappt varit ute. När man jobbar så får man bara stå och titta ut på den blå himmelen och tänka på hur skönt det hade varit om man hade varit ledig. Så kan det gå! Det är i alla fall fortfarande varmt ute (24 grader) så jag och erik ska köpa lite kebab och sätta oss vid stranden.

Tjipp så länge!

I'm alive!

Jag lever, men jag har levt sju dagar utan Internet. Det har inte hänt de senaste tio (?) åren!
Sen senaste inlägget så har jag i alla fall packat klart, blivit uppraggad på Duka, flyttat från Malmö, packat upp massa saker, skruvat möbler, börjat på mitt nya jobb, sett en krashad gråtrut och haft kick-off. För att göra en lång historia kort alltså :)

Har inte tid att skriva nu för jag måste göra mig klar för jobbet. Internet har i alla fall kommit till danska vägen, och det känns skönt att åter vara uppkopplad mot verkligheten!

Packmusik!

Håller på att packa lite. Igen. Har The Killers på och dansar loss mellan lådorna. Jag älskar the killers! Påminner mig om när jag var i England, var då jag började lyssna på dem. Fina tider. Hade deras Hot Fuss-skiva på när jag packade mitt pack och pack och lämnade mitt rum där, så det är väl inte mer än rätt att de får vara med den här gången också!







Åh så fint. Sådär kvalitet, men ni förstår ju vad jag menar.

Finito.

Idag har jag haft min sista skoldag! Opponeringen gick bra, bara lite kompletteringar på uppsatsen så är saken klar. Eftermiddagen ska jag ägna åt att packa. Här är fortfarande saker överallt, förstår inte riktigt hur det går ihop.
Ska kila och köpa fler flyttlådor, hej hopp!

Slutspurt!

VG på senaste tentan, så den är avklarad. B-uppsatsen inlämnad och C-uppsatsen redo för framläggning. Bara opponering på tisdag sen är det klar! Och så lite IT-poäng som ska samlas ihop bara.

Här hemma är det stortvätt på G och packning på hög nivå! Nu kör vi!

Spontanbesök.

Vilken kväll! Jag trodde att jag skulle sova i fotöljen framför tv'n hela kvällen, men hokus pokus så knackade det på dörren. Johan kom på visit, och det blev falafel, en vinare, skräckfilm, sunes sommar och lite dancemoves. Bra mycket roligare än att sitta själv och sova. Härligt!

Men nu är det sovdags, skola imorrn. God natt!

Klart!

Idag lämnade jag och Peter in C-uppsatsen. Det känns helt fantastiskt skönt att inte längre kunna påverka. Nu får vi se hur det går, men jag tror (och hoppas!) att det går vägen.

B-uppsatsen är också klar, och den ska vi lämna in imorrn. Det är bara att härda ut i några dagar till, sen är skolan slut!

Ett sjukligt begär.

Jag surfade just runt lite och kollade på lite skor. Vissa går igång på porrsurfning, men skor, det är min grej. Jag har inte köpt sommarskor på evigheter. Imorrn ska jag lämna in uppsatserna. Visst är man värd nåt då? Jag skiter i att jag egentligen inte har råd, begäret är starkare än förnuftet. MÅSTE KÖPA!
God natt.

2 juni.

I lördags gick första flyttlasset! Vi fick med oss en hel del från Malmö och lyckades få in det i den nya lägenheten utan större motgångar. Avslutade den långa flyttdagen med lite räkor på ankaret. Skönt, det är ju sommar på riktigt!

På söndagen var det full rulle. Först firade jag min finaste Erik med paket och skönsång på (tält-)sängen, sen bar det av till Veddige för morsdags-lunch. Vidare till min bästaste bonus för lite intensiv kvalitetstid och sedan vidare till min ordinarie mor för morsdagsfika. Mammas stuga visade upp sig från sin bästaste sida så jag och Erik stannade kvar hos mammsen och solade, klippte gräs, planterade om lite blommor och fick en fin gräslök till vår balkong. Och avslutade med lite kvällsmat innan vi drog oss hem till flyttlådorna.

Meningen var egentligen att jag skulle tillbaka till Malmö redan på söndag kväll, men jag hade ju precis kommit till Varberg kändes det som, så jag stannade tills måndagen och hann istället att packa upp nästan alla flyttlådor till den nya lägenheten.

På måndag morgon (efter ca fyra timmars sömn) ringde klockan fem. Tåget till Malmö skulle gå 06.21, så jag begav mig från danska vägen vid tio i sex. Kom till stationen i god tid och köpte min biljett. Sen väntade jag. Och väntade och väntade. Tåget var försenat ända tills klockan tio över sju! Var sådär nöjd, men what can one do. Kom i alla fall till skolan vid tjugo i tio, bara 40 minuter senare än jag skulle. Så kan det gå.

För övrigt så är både B- och C-uppsatsen så gott som klara. Äntligen!
Firar att inlämningarna är på intågande med ett gammalt fint klipp :)




Snart är det skolan slut, hurra!

RSS 2.0