Det där håret...

Man kan inte påstå att det är något revolutionerande resultat. Det röda är borta, och med en omgång slingor på kvällskvisten så blev även håret aningen ljusare. Jag förväntade mig nog lite mer än vad färgen kunde erbjuda! Skam den som ger sig ;) Jag har dock inget emot min långsamma process mot det ljusa. Under tiden får jag ju testa alla möjliga bruna nyanser!

Nu tar jag semester, vi hörs om en vecka.

Hur ska det sluta?

Jag håller på med ett experiment. I mitt hår har jag just nu askblond färgcreme. Meningen är att jag bara ska bleka det bruna, alltså inte längst in på huvudet. Jag har ingen aning om hur det här kommer bli, men jag håller tummarna för att det inte blir orange eller gul/vitt. Eller flammigt. Just nu känns det som sannolikheten att jag misslyckas är ganska stor. Qui vivra verra!

Nya kurser!

Igår fick jag tillgång till mina nya kurser! Har kollat på dem och det verkar som att jag får ta med en liten pappersbunt på semestern. Men det ska gå snabbt, lite hjärngympa en dag bara :) Hoppas jag i alla fall! Har fått hem båda mina kursböcker idag också, så nu har jag spännande läsning att sätta tänderna i.

Förutom nya kurser så lämnade jag även in C-uppsatsen igår. IGEN. Jag önskar att jag hade känt att den dög den här gången, men jag vet inte. Vi får se helt enkelt!

Nä, jag hade nog inget vettigt att skriva. Jag kollar på en film på tven istället, Lake House. Vet inte vad det är, men det funkar säkert att somna till ;) Hejdå

Old times...

Ibland brukar jag logga in på min gamla lunarstorm för att den inte ska försvinna. Jag har ju under flera år skrivit dagbok där och brukar kolla på mina gamla inlägg ibland och friska upp minnet.




Skrivet på Mallorca Sön 11 apr 2004 15:31

Nu har vi pasklov, a det blir mycket fest...! Borjade att fira pasklovet med en liten utekvall, och sen har trenden fortsatt! Men det e fint med mej, jag trivs =)

Igar va en valdigt spannande dag. Nastan alla akte ivag till Palma a shoppade loss, men kvar va jag, gisela och lynn. Vi tankte forgylla varan paskafton med lite svenska livsmedel, sa gav oss ut for att hitta en affar som saljer massa svenska varor. Men var tog affaren vagen? Na, det undrar vi med, for inte va den dar vi gick... VI hamnade inne pa nat slags gronomrade (??) a yrade runt i skogen... men nu kan vi i alla fall saga att vi har sett omgivningarna!

Pa kvallen hade jag a Baffe forfest (precis som dagen innan...) och sen begav vi oss ut en svang! Va hemma tidigt, vid halv tva, men det va ganska kul! Vaknade sen mitt i natten av at min rumskamrat ville stada lite... det va en ny upplevelse, och jag ar saker pa att min korskolebok tyckte om det... hahahah!

Idag har Therese stadat, stadat, stadat, och atit pa Donken. Alltsa haft en relativt lugn paskdag...!

Ska kila ivag a gora nat nu... vad vet jag inte, men kanske ligger ett parti chigago bra till?

ALSKAR ER DAR HEMMA!



Jag minns det som igår! Känns lite underligt att det snart är sex år sedan...
Ni som var med på mallis, minns ni? :)



Jag hittade ett till som jag bara måste dela med mig av!

Lör 14 maj 2005 17:30

När man har planerat en liten mysig biokväll i Gbg med några vänner så kan man ju tro att bion skulle va höjdpunkten på utflykten, men så var inte fallet igår!!!

Eftermiddagen avslutades med en långpromenad tillsammans med Haffie, i väntan på att Mali skulle anlända, och att Lynn skuolle sluta. Vid åtta samlades gänget för godisköp inför bion, och till min och Malins förtjuselse kunde man måla sina egna godipåsar! Vi lyckades jättebra båda två tycker jag =)

Sen gav vi oss iväg till storstaden i Malins fin-bil. Mitt ute på stora motorvägen anade baksätet (baffarna) en viss POY framför oss, och visst tusan va det det! POY:en med mor va också på väg till götet, men ack, stackars POY hade inte en chans mot finbilen, så vi drog snabbt förbi efter att (äntligen) fått mors uppmärksamhet! Första anhalten va Donken i Kållered där vi uppehöll oss en stund å pratade fest å fylleminnen, men tillslut gav vi oss in i staden. Debatten om parkering startade, och till slut valde vi ett jättefint parkeringshus nära till allt (deja vu...) där vi fick bästa parkeringen.

Glada i hågen letade vi oss fram till en bio. Men det va fel, det enda liv som fanns där va några stackars tältande Star Wars entusiaster. Så vi traskade vidare, till nästa bio. Men skitihelvete, det va ju inte den vi skulle till heller! Men med Helenas korrekta vägledning gav vi oss mot domkyrkan, och rätt bio. Bingo! Sen visade det sej att vi flickor från landet hade väldigt svårt med våra biljettinköp, och konversationer om jackan å ”Hi, I’m Bruce” bubblade upp, men till slut hade vi våra biljetter och satt i salongen. Inne i salongen va det fin stämning några rader framför, det var handtag, famntag, klapp och kyss. Och förstås ”Yo mannen...”

Filmen började å så kollade vi på filmen, å den va rätt bra faktiskt.

Å sen... ja.
Vi traskade snabbt och enkelt tillbaka till parkeringshuset när vi insåg att ”OPS!” det kanske låstes efter tolv (våran bio började vid halv tolv, och vid denna tidpunkt var klockan 01.30). Så en viss komisk hysteri utbröt...! Vi sansade oss, ringde ett journummer, och tack å lov, så kom våran hjälte Mikael Björkén till undsättning! Han larmade av hela huset, ledde oss i mörkret med sin ficklampa, hjälpte oss att hitta bilen och att stoppa in kortet i automaten, för att till slut kunna köra hem.
Vilken jäkla go´kille asså! ;) Fast som vi vet är ingenting i livet gratis. 600 spänn blev priset för bekantskapen med Micke, men va fan, det va det värt!

Malin, Lynn och Helena. Tack så hemskt mycket för igår, det var garanterat det mest händelserika Bio-besök jag har varit på! Och visst tusan va det roligt!




Hade kunnat publicera säkert 1000 till inlägg som väcker så starka minnen, men jag är säker på att det hade varit ofantligt tråkigt för er andra att läsa. Jag avslutar nu och säger istället god natt!


I'm an artist!

Jag tröttnade på att inte hitta en tavla som jag ville ha i vårt vardagsrum, så jag målade en egen istället! Först var jag nöjd, sen var jag inte nöjd och nu är jag nog nöjd igen. Väggen är ju i alla fall inte tom längre :)


När det går bra...

...så blir allt mycket roligare. Uppsatsarbetet idag känns ganska trevligt. Eller jag ska inte ta i så jag skiter ner mig, men det är i alla fall inte otrevligt. Helt ok alltså :)

Vecka 2.

Det nya året går fort och det är redan vecka två. Snart är det min födelsedag, sen midsommar och sen är det jul igen!

Jag och Erik var ute på en lång söndagspromenad på Getterön och grillade halvvägs. Hur fint som helst var det! Tänkte att det var lika bra att ta lite kort, man vet ju aldrig när Varberg är snöigt nästa gång.




Efter att helgen var slut så blev det måndag - alltså igår. Jag skulle vara supereffektiv, men huvudet satte stopp för det. Trodde jag åkte på migrän, men i slutändan var det nog bara en envis vanlig huvudvärk. Trots tabletter ville den liksom inte riktigt ge upp! Så gårdagen blev inte alls produktiv. Suck. Idag hoppas jag på bättre hjärnkapacitet! Peter sticker utomlands på torsdag, så det hade varit fint om uppsatsen hade varit klar innan han åker. Jag tror inte att den kommer att vara det, men hoppas kan man alltid. Jag ska sätta igång på en gång, hej hopp.

Jag och min uppsats.

Vi hänger ihop idag också. Jag har dagen till ära dragit i mig en liter kaffe under den senaste timman samtidigt som jag har frossat i Merci-choklad. Så här i efterhand så kan jag bara säga - urk! Lagom är bäst. Nåväl, kaffet ledde mig till några festliga artiklar som jag ska frossa (nåja) i nu. Sen ska jag måla färdigt min tavla och ikväll ska jag med Sara B på galej!

Artilelfrossa nästa.

Två anledningar att INTE åka till Åre.



Är det ett skämt? Nog för att jag gillar lite kyla, men hallå - nån måtta får det väl vara? Jag håller mina tummar för att det ska bli lite varmare! 10 minus räcker gott och väl...




Att åka lift är inte gratis. Tyvärr så finns det inte riktigt nåt alternativ, i alla fall inte om man planerar att åka mer än ett åk per dag. Bara att bita i det sura äpplet och glatt slänga upp pengarna!


Åter till uppsatsen!

Snigelfart.

Ca 15 artiklar och tre timmar senare har jag lyckas producera en sida text. Det går inte snabbt det här...

Nära döden!

Igår ville inte min dator starta. Det kom bara upp en liten spännande ruta som såg ond ut. Erik satte på sin dator, och helt plötsligt så hade han också den onda rutan. Som tur är har vi Hans, och även denna gång kunde han rädda datorn. Skönt! I smyg hoppades jag lite på att datorn skulle vara trasig idag så jag inte kunde skriva på min C-uppsats. Men den fungerar sitt allra bästa, så det är bara att sätta igång.

Mellan tvättarna idag är målet att få ihop i alla fall tre sidor uppsats. Helst fyra. Är det orimligt? Vi får se. Nu kör jag - full fart framåt!

2010.

Gott nytt år! Året firades in på sociten med gott sällskap, mat och vin. På tolvslaget stod vi på terassen och skålade in det nya året och tittade på fyrverkerierna som sköts över stan. Spektaklet vid fästningen orkade vi oss inte ut på, särskilt inte i -10. Kallt! Kvällen var i vilket fall väldigt lyckad, och jag tror att alla i sällskapet tyckde det var värt pengarna mot att slippa diska efter trerätters med 22 pers. Dock är det väl i snålaste laget att ta betalt för garderob när man är matgäst? Nåväl, nåt ska de väl få in sina förlorade sommarpengar på!

 


 

Nyårsdagen gjorde jag inte många knop. Vaknade pigg, men tröttheten kom smygande och jag fastnade i soffan. Tittade på min älskade Ivanhoe  (tror egentligen det är själva grejen med att kolla på filmen på nyrsdagen som gillar snarare än Ivanhoe. Han är ju mest en tönt som är skadad) och önskade som vanligt att Rebecka skulle bli vansinnigt förälskad i Brian Guilbert och fly med honom och live happily ever after. Han är ju egenligen en god man i fel sällskap, det ser väl alla?

 

I lördags var det i alla fall dags att vara social igen. Käraste Haffie fyller snart 25 och hos henne bjussades det på mat och dryck. Jag älskar att umgås! Jag förbannar mig själv för min lathet på kvällarna när jag inte orkar lyfta mig från soffan till förmån för att umgås lite. Det var supermys hos Helena, men lite matt efter nyår så lämnade jag residenset när Emma erbjöd skjuts hem. Väl hemma hittade jag ett gäng karlar. Erik hade herrmiddag och de kom aldrig iväg ut, så jag tuffade till mig och joinade dem. Från och med i lördags så är jag en jävel på Fifa. Eller jag är bra på att passa, ska jag springa framåt eller skjuta på mål är jag katastrof. Men jag är en optimist, och jag väljer att se ljust på saken!

 

Idag har jag pluggat, men det går segt. Jag vill ju inte! Men det är sista rycket och sen är projektledningskursens alla moment klara. Ska köra hårt en liten stund till, sen ger jag upp för idag.

 

Hejsålänge.


RSS 2.0