Slut

Även om jag bara har jobbat extra så kändes det ändå lite vemodigt att sluta. Konstigt att inte träffa folket mer! Nåväl, som Kent uttryckte det -"Nu vet vi vad du går för, så det är inte omöjligt att vi ringer". Det hade varit bra. Ända tills jag har lyckats snärja ett ekonomi-extraknäck så är jag glad att återvända :)

Dags för skolan nu, antar att jag ska försöka få avklarat nån labb. Hade underlättat...! Imorrn är det i alla fall valborg, och då blir det lund!
Trevlig dag!


Full fart framåt :)

Bra dagar har det varit! Har varit full fart sen i fredags!

Vi kom iväg från Malmö vid halv sju/sju nånting, och var i Vbg vid nio. Gick till skolan och hälsade på Annelie och Ulrika och jag mindes alla bra dagar som jag spenderat där! Och så klagar folk på friskolor... det gör absolut inte jag!

Gick direkt från skolan till att luncha med Anna och Filip. Blev lunch på ströget och sen en sväng på stan. Hann mellanlanda hemma hos mamma i en timma innan det var dags att fika med Farmor och Farfar. Efter fikan var det After-work med pappa och Vanja på Harrys, och sen vidare till Veddige och Eliassons för grismiddag (vildsvin, smaskens!)

I lördags tog jag det lugnt på förmiddagen för att sedan luncha med Fia. Kul att träffas lite, har varit glest mellan sammankomsterna det senaste! På kvällen blev det förfest hos Lynn med både Mali, Gisela, Erik, Tobbe och Andreas + tre damer som kom på besök nån timma eller två. Det var dock ovanligt lugnt för att vara oss, men precis lika kul som vanligt. Slutade med att vi kom iväg rätt sent, så vi landade tillslut på beer and bar för lite social-häng. Alldeles, alldeles lagom!

Idag har jag hängt med mammsen. Vi har ätit pizza och hängt i hennes stuga. Hon grejade i trädgården och jag satt framför brasan i en gungstol och slumrade. Det var det bästa jag har gjort idag!

Nu är vi i alla fall tillbaka i Malmö, och det är hög tid att gå och lägga sig. Imorrn jobbar jag min sista dag, så det gäller att vara utvilad. Sov gott kära vänner!


Vår!

Igår blev precis som jag tänkte, så eftermiddagen spenderades på balkongen med Sara och Erik som sällskap. Inte helt dumt! Idag blir det inget med det eftersom jag ska jobba klockan två.

I helgen blir det varberg. Ska försöka hinna med så mycket som vanligt på så kort tid som vanligt hade jag tänkt! Det blir nog bra tror jag. Nu ska jag sätta fart med lite studier, sen blir det till att packa väskan och sen jobbet. Adjöss!

Ny härlig dag!

Morgonjoggen gick fint. Jag spurtade alldeles för länge och höll på att dö, men runt kom jag i alla fall. Och det skönaste av allt är nu. Frukosten intagen och en dusch coming up. Sen mår jag prima och ska försöka få skrivit lite konkurrentanalys innan det är dags för P2-möte. Ser vädret ut i eftermiddag som nu så ska jag slänga kläderna och pressa på balkongen. Nån dag ska vara den första, och jag tror det kan vara idag..! Hurra!

Som vanligt...

När Erik inte är hemma är Therese vaken hela nätterna. Eller det är inte alltför sent, men klockan tickar på. "Råkade" börja kolla på web-tv'n, och fastnade för det nya programmet Sanningens ögonblick. Fashinerande att folk kan lämna ut sig själva i jakten på lite pengar...! Tycker riktigt synd om den första på frågan han åker ut. Det blir inte kul!

Tror det är dags att lägga sig nu i alla fall. Erik skulle ringa, men han har väl fullt upp på konferansen. Det är jobbigt sånt där, fest och god mat :) Får ta och kolla läget innan jag somnar.

God natt, jogging 8.30 imorrn!


Morgonstund har guld i mun.

I varje fall när man vaknar och det är blå himmel och sol! Klockan är kvart över nio, och jag har redan klarat av en morgon-joggingtur och frukosten. Ska försöka få gjort nån labb i it'n, men måste egentligen till skolan och visa upp lite papper innan jag fortsätter. Ska försöka göra så mycket som går, så visar jag upp papperna på måndag. Det blir en bra plan! I eftermiddag/kväll blir det jobb, sen är det bara två gånger kvar.

Nu - PLUGG!

Picknick

Precis som förra söndagen spenderades en del av eftermiddagen i pildammsparken. Vi var ett rätt stort gäng, men efter hand som solen dog sig undan försvann också fler och fler människor. Det var mysigt i alla fall. Igår hade jag och erik pensionärskväll. Vi kollade på film och gick och la oss vid elva. Så kan det gå :)

Nu tvättas det för fulla muggar, och eventuellt kanske det blir städat. Fast det tvivlar jag på, varken jag eller min sambo har motivation nog för det... imorrn kanske!

Strålande sol!

Igår var jättemysigt! Tjejkvällar är inte att underskatta :)
Imorse vaknde vi tidigt och har varit ute och fixat med Eriks bil. Eller Erik fixade, jag var sällskap... Det är i alla fall fint väder ute, och vi funderar på vad vi ska göra med dagen. Lunch är på schemat nu, och sen får vi se. Nån slags utomhusvistelse blir det i alla fall.

Man blir så mycket gladare av fint väder.

Fredag - bra dag

Fredagen är nog min favoritdag på hela veckan. Trots att fredag är arbets/skoldag så ser jag ändå fredag som helg.

Har inlett min dag med en joggingrunda ute i solen. Skönt faktiskt. Ska sätta fart, för klockan tio har jag föreläsning, och efter den ska jag direkt till lund för ett möte. Sen är det riktig helg!

Ikväll blir det kul, jag ska få min födelsedagspresent, ett sexparty! (Mamma, jag vet att du läser, så just den här händelsen kan du radera ur ditt minne). En riktig tjejkväll kommer det att bli, och det ska bli mysigt till max!

Ska sätta fart nu, frukost står på schemat. Trevlig helg!

En produktiv dag?

I morse var jag på tutorial mellan åtta och tio. Det var riktigt kul, och jag var ganska laddad inför plugget när jag kom hem. Satte mig och fifflade lite med min hemsida, och gjorde nåt som rörde till alltihopa. Där försvann min movitaion, och dagen som skulle blivit produktiv blev istället en lat-dag. Så kan det gå!

Kom nyss hem från ica, har släpat hem massa matvaror igen. Ska sätta igång med lite kvällsmat nu tror jag. Det är faktiskt dags. Trevlig kväll!


Uppsagd, sparkad och arbetslös.

Ja, det är jag. Från och med sista april har jag inget jobb mer. Företaget ska dra ner på produktionen, och vem får gå först om inte extrajobbarna. Det kanske i och för sig var bra, för just i maj har jag en hemtenta och två projekt som ska göras. Det som sket sig mest var illutionen om min perfekta sommar.

Hade enligt planen i mitt huvud tänkt vara här i juni, jobbat halvtid och sen i juli och augusti varit i vbg och jobbat lite café och lite här. Den nya planen är inte riktigt färdigtänkt, men det verkar som jag får semester här i juni och sen är jag juli och augusti i varberg och knallar runt lite på caféet i mellanåt.

Har kollat lite på jobb här, men dem som ligger ute vill oftast ha folk under juli och augusti (såklart, det är ju faktiskt då folk tar semester) och just då vill jag verkligen vara i varberg och umgås med alla som jag ser så sällan resten av året som min familj och mina hemma-vänner. Råkar det komma ett som vill ha juni och halva juli så är jag inte sen att hänga på! Ska klura lite under dagen och se om jag blir nåt klokare.

Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning, om en timma börjar skolan.
Ha en fin dag!

Åh nej.

Det är ingen katastrof, det behövs bara lite omplanering...!

Den eviga väntan...

Varför går tiden så långsamt när man väntar? Erik har fortfarande inte kommit hem från jobbet, och sekunden han gör det ska vi äta och sen iväg till helena på House. Blir en rätt rejäl försening misstänker jag. Nåväl, bättre sent än aldrig antar jag! Åhh, kom hem nu, jag är hungrig!

Egoboost

Tänk att jobbet kan vara en sån egoboost. Det är något nytt måste jag säga. Satt i renrummet igår på jobbet, och av de sju timmarna jag satt där inne tror jag att fem handlade om hur underbar jag var och att jag var den pefekta och bla bla bla... Kul att man har lyckats lura nån! MOHAHAHAHAHA!
Egentligen är jag ond. Fast i smyg :)

Upp och hoppa!

Dags att testa nya joggingskorna :) Joggning coming up!

Härliga sol!

Morgonpromenad i det fina vädret, och sen bästaste picknicken med Erik, Sara, Helena, Lars och Elinor. bra väder och bra sällskap - då är det inte mycket som kan gå fel! Ska äta lite kvällsmat nu, och sen krypa upp i soffan hos min Erik. Kanske blir det nån film. I vilket fall blir det tidig sänggång, imorrn är det arbetsdag.
Hej hopp!

En bra dag!

Började dagen med en joggingrunda och promenad, och joggingturen gick helt ok.
Erik är hemma igen, så vi åkte in till stan och fixade nya joggingskor till mig, en klocka till Erik och en skinnjacka till mig. Det är soligt ute, så när vi gick hem mumsade vi god glass.
Eftersom solen bestämde sig för att stanna till nedgången grillade vi mumsig flintastek.
Har kollat solstorm nu, och jag och Erik har bestämt oss för att starta en ny egen sekt. Vi ska kalla den GUD 2.0. Feel free to join :)

Nu läggdags!


Vad hände med dagen?

Tiden har gått helt sjukt fort idag. Har suttit och pillat med en hemsida sen halv tio, och helt plötsligt var klockan två. Så kan det gå! Har däremot inte kommit så långt med labbarna. Kollade på XHTML-labben, men den sidan har krånglat sen elva, så jag vet inte vad som ska göras. Skit samma! Det är fredag eftermiddag och det innebär helg. På helgen pluggar man inte, då är man LEDIG :)

Ska ta en dusch nu och frächa upp mig, ser ut som ett vrak. Det måste åtgärdas!

Att sova eller inte sova.

Nu är jag hemma från jobbet, och som vanligt är jag inte trött. Eller jo, trött är jag, men jag har alltid svårare att somna. Antar att jag ska lägga mig i sängen och försöka sova i alla fall. Sista natten i en tom säng, imorrn kommer Erik. Hurra!

Läshuvud

Jag läser och bläddrar mina böcker för att ta in all kodning. Tänkte att jag skulle testa och läsa först och försöka sen, istället för som jag brukar, bara försöka. Kanske är lite lättare att börja om man har nån aning om vad man ska göra :) Ska smälla i mig lite lunch nu i alla fall och sen bär det av till jobbet om en stund. Imorrn ska jag fortsätta plugga järnet!

Hunger

Jag är så hungrig, och min stackars potatis i ugnen vill inte bli bakad. Varför går det så långsamt när man väntar? 

 Jag var ute och sprang innan för att peppa mig för vårruset som jag nu har bestämt mig för. Jag höll inte på att dö idag, och jag behövde inte stanna! Hurra! Fast det är nog snarare envishet än kondition. För den är faktiskt helt borta...! Det värsta är att slingan jag springer kanske är tre km, eller möjligtsvis lite över och den 5:e maj ska jag springa 5km. Helst utan att dö. Nåväl, några rundor till så ska jag nog komma i form. Saknar den vältränade jag ibland, och ska nog se till att komma igång på riktigt snart igen.

Nä, jag ska läsa lite i IT-boken. Började nyss, och det var riktigt intressant! Jag ska bli en mästare på databaser, det har jag bestämt mig för nu. I alla fall idag, vi får känna av motivationen imorrn... haha!

Nu måste potatisfan snart vara klar...

Segast i stan

Förmiddagen har ägnats åt tvätt. Har kollat lite på labbarna i It'n, men inte gjort nån. Bara kikat lite så att säga. Tvättiden gick ut innan allt var torrt, och jag fick boka om en ny. Synd bara att jag ska till skolan strax. Har inte klätt på mig annat än myskläder och känner inte alls för att lämna lägenheten. Nåväl, bara att bita ihop. Nu blir det till att göra sig iordning fort, fixa tvätten och va i skolan om en timme. Kör hårt!

Åhhh

När det regnar och är fulgrått vill jag inte vara gräsänka. Jag vill att Erik ska vara hemma och att vi ska ligga i soffan och kolla på film under en filt. Det vill jag. Tur att det inte är så ofta han lämnar mig. för jag tycker det är roligare när han är här.

Skämskortet

Mitt bankkort har krånglat nu ett tag, så förra veckan tänkte jag beställa ett nytt på banken, eftersom man inte kunde göra det på hemsidan. Inte vad jag hittade i alla fall. Som vanligt på alla banker så var det packat med folk och kö-nummerna gick liksom inte framåt. Jag stod snällt och väntade en stund, men sen tröttnade jag och sket i det. När jag kom hem så kollade jag igen på hemsidan om jag kunde hitta var man beställde kort. Jag hittade bara hur man beställde kort med foto på. -"Det är väl kul" sa Erik och peppade mig till att välja en bild på mig själv och skicka in. Kortet kom idag. Jag kommer att skämmas ihjäl varje gång jag ska använda det. Kanske är bra, jag kommer i alla fall inte att bränna några pengar! Men usch, vilken dum idé att beställa ett sånt. Suck.

Jag dör.

Eftersom anmälningen till vårruset går ut snart så tänkte jag provjogga idag för att se hur knäna skötte sig. Knäna fungerade bra. Felet var bara att ALL min kondition är borta, och just nu känns det som jag är döende. Så den stora frågan kvarstår. Ska jag anmäla mig och satsa på konditionsträning i en månad, eller ska jag skita i att springa det? Jag ska nog test-jogga imorrn med. Då kanske jag inte tror att jag är vältränad och börjar med tio minuter spurtande. Som jag gjorde idag.

In i duschen, lunch och sen jobb.

Igår

Det var grymt kul faktiskt. Vi förfestade hos Kristina och Petter, och halva varberg var där tror jag. Dock inga känningar, utan snarare känn-igen-ingar. när lördag blev till söndag drog vi till KB och dansade vilt. Drog hemåt vid halv tre tror jag och avslutade med nattamat. Smaskens.

Idag var det inte lika roligt, men det gick över. Var ute en sväng och gick med Sara innan i den sköna solen. Ska ner till Sara nu på filmmys och umgänge. Det är en perfekt avslutning på min söndag. Särskilt eftersom jag är gräsänka. Erik har lämnat mig och kommer inte hem innan fredag.

Nu ska jag till Sara!

Findag

Världens mysigaste dag var det!
Vi åkte till Lund, shoppade, fikade, lunchade, promenerade och hade det toppen. Kändes nästan som en date :)
Är också lite nya kläder rikade. Ett par byxor, en skjorta, ett linne, en skjort-klänning, en klänning, en skjorta till och en kajalpenna. Letade febrilt efter en skinnjacka, men det fanns inte i min storlek. Inte av dom jag ville ha ialla fall. Synd. Ska kolla en i veckan här i Malmö.

Nu är det i alla fall dags att festa. Mot rönnen om en timma! Byebye

SHOPPINGDAG!

Hurra, hurra! Idag ska jag ta ut min födelsedagspresent som jag gick av Erik. Ska ska åka till lund, shoppa och mysa - och allt på hans bekostnad. Sånt gillar vi :)

Ikväll blir det fest!

Get ready

Om en timma är det skola. I två timmar. Sen är det helg, och det är najs!

Mysigt.

Har inte fått gjort nånting alls den här förmiddagen, men det gör inget. Erik är ledig, och jag umgås mer än gärna med honom! Ska iväg och jobba sen, så jag kommer i vilket fall som helst att göra nåt vettigt. Men det är sen. Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting och bara umgås. Det gillar jag :)

Party

Var grymt sugen innan på att festa och gå till kåren ikväll för en gångs skull. Har varit på kåren kanske fyra gånger under mina snart två studieår. Men, vad händer? Ingen annan är sugen. Nu är jag trött och tråkig istället, så det blir filmmys med Erik. Funkar det med :) Blir fest i helgen istället!

Stockholm

En underbar helg med massor av skratt och kärlek :)

Let's dance-mys hemma hos Malin i götet med alla utom Haffie.
Tidig uppgång på lördagen vid 04.15 men det drabbar ingen munter. Planen var att sova några timmar p åtåget, men det gick sådär. Tror vi lyckades sova max en timme, sen tjatade vi konstant resten av vägen.
-"Är han en hund?"
-"Är han snill?"
-"Kan han åka skridskor?"
Gisela Ringborg, jag säger då det...!

Väl i sthlm fick vi in bagaget i skåp och drog en sväng i stan med vår stockholmsguide. Det var massvis med folk, så shoppingen gick sådär. Såg i alla fall mannen som ska spela på mitt bröllop - ett munspel, en radio och coola danssteg. Det ni! Hahaha!
På eftermiddagen drog vi mot Danderyd och vårat hem. Vi gjorde oss hemmastadda, åt kvällsmat och ägnade kvällen åt vin, spel och en massa tjatter. Det var trevligt till max! Vid tolv fick vi dock nog, efter som vi hade varit uppe sen fyra så började tröttheten ta överhanden.

Söndag var polismuseumet på agendan, och vi fick en fin promenad i solen. På vägen dit jobbade söndagshjärnan, och både jag, helena och mali åkte på en nit när vi skulle räkna växel i affären. Nog sagt om det... haha! Hemma och vände, och sen till greken och åt. Tur att han påpekade att han hörde när Gisela beställde, då antar man att det blev rätt. Synd bara att han lyckades med fyra maträtter fel av sex. Jaja, så kan det gå. Det var gott som tusan i alla fall!

Igår var det återigen uppgång vid fyrasnåret, och vid fem sade vi adjö till vår värdinna för att ta oss in till centralen. Var hemma i Malmö vid halv två, efter en (nja, snarare två..) lååånga resor. Var rätt så mör igårkväll!

Tack fina vänner för en rolig helg!

image30


RSS 2.0