Stockholm

En underbar helg med massor av skratt och kärlek :)

Let's dance-mys hemma hos Malin i götet med alla utom Haffie.
Tidig uppgång på lördagen vid 04.15 men det drabbar ingen munter. Planen var att sova några timmar p åtåget, men det gick sådär. Tror vi lyckades sova max en timme, sen tjatade vi konstant resten av vägen.
-"Är han en hund?"
-"Är han snill?"
-"Kan han åka skridskor?"
Gisela Ringborg, jag säger då det...!

Väl i sthlm fick vi in bagaget i skåp och drog en sväng i stan med vår stockholmsguide. Det var massvis med folk, så shoppingen gick sådär. Såg i alla fall mannen som ska spela på mitt bröllop - ett munspel, en radio och coola danssteg. Det ni! Hahaha!
På eftermiddagen drog vi mot Danderyd och vårat hem. Vi gjorde oss hemmastadda, åt kvällsmat och ägnade kvällen åt vin, spel och en massa tjatter. Det var trevligt till max! Vid tolv fick vi dock nog, efter som vi hade varit uppe sen fyra så började tröttheten ta överhanden.

Söndag var polismuseumet på agendan, och vi fick en fin promenad i solen. På vägen dit jobbade söndagshjärnan, och både jag, helena och mali åkte på en nit när vi skulle räkna växel i affären. Nog sagt om det... haha! Hemma och vände, och sen till greken och åt. Tur att han påpekade att han hörde när Gisela beställde, då antar man att det blev rätt. Synd bara att han lyckades med fyra maträtter fel av sex. Jaja, så kan det gå. Det var gott som tusan i alla fall!

Igår var det återigen uppgång vid fyrasnåret, och vid fem sade vi adjö till vår värdinna för att ta oss in till centralen. Var hemma i Malmö vid halv två, efter en (nja, snarare två..) lååånga resor. Var rätt så mör igårkväll!

Tack fina vänner för en rolig helg!

image30


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0