Färdigt

Jag har helt och hållet gett upp mitt arbete och har nu skrivit ut det. No turning back. Ska till skolan nu och lämna in det nu var det tänkt.

Det där med träning idag var ganska överskattat, kommer INTE att hända! Var en god tanke dock :)
Vart tog tiden vägen?

Nåja, det löser sig alltid, som allt annat här i livet.

Vad gör man?

Vad gör man när det inte går framåt? Och tänk vad lite det är som påverkar motivationen. Inte för att motivationen nödvändigtsvis är det viktigaste just nu.
Gud va rörigt det blev, är lite kluven bara.

En bra sak!

image13

Det finns i alla fall en bra sak med mitt arbete... jag är skitnöjd med min annonsbild! Synd bara att den inte har ett dugg med arbetet att göra egentligen....


Snart slut..

...äntligen! Imorrn ska arbetet vara inlämnat och det ska bli en stor lättnad att bli av med det! Vet inte direkt om jag kan säga att det är ett bra arbete, men det är i alla fall nån slags arbete. Har lite kvar som ska fixas imorrn, annars är det färdigt. Hallelulja!

House hos Helena och Madelene ikväll. Mysigt och gott som vanligt!
Kollade en del på bröstcansergalan. Paul Potts är verkligen en speciell man! Ser mest vilsen och livrädd ut, men ack vilken röst ;) Charmigare får man leta efter.

Nu borde det va läggdags, är ändå en del kvar att pilla med i arbetet imorrn innan inlämning.
God natt!

Studiedag

Dagen idag har faktist varit en helstudiedag. Har inte kommit riktigt så långt som jag ville, trots att jag knappt har lämnat datorn. Ok, lite tid har jag väl råkat spendera på oviktiga internetsidor, men man ska väl leva med? :)

Fläskfile till kvällsmat med lite rödvin, lagom för en måndag!
Lite ensam är jag dock. Kom hem kära sambo!

Ny vecka

Måndag igen.

Helgen har varit mysig. Mammut har varit här och vi har gått, ätit och myst i massor! :)

Idag är inte så kul. Det regnar äckel-blöt-regn och jag måste skriva på mitt arbete. Motivation noll skulle jag vilja påstå. Men, skam den som ger sig!

Åter till arbetet! :)

Myskväll

Kvällen har ägnats helhjärtat åt att umgås med Clara. Tacos, godis, öl, slingor, idol och snack. Härligt!

En perfekt fredagkväll helt enkelt :)
God natt

Jävla arbete

Nu har jag bara suttit och gjort annat på datorn i 40 minuter. Jag ger upp för idag, nu börjar helgen istället!

På återseende kära marknadskommunikationsplan! På måndag, då jävlar...

Mord i Varberg?

Helt galet, det händer aldrig nåt i varberg. Lite snatteri och sånt, men absolut inga mord.

Johanna

Johanna är här och hälsar på mig och skrattar åt mig. Om hon inte passar sig kan jag bli kompis med mina två nya kompisar, de slovakiska (?) kakelbehandlarna. Dom är här nu faktist :)

Pst, inget mer skolarbete idag, jag dör.

Dagens outfit

image10

Tröja: Svart ful-tröja
Byxor: Pymasbyxor, modell från 2000
Skor: Syns inte i bild, men ett par gråa as-snygga fårskinnstofflor
Hår: Fett
Smink: Inget allt, naturlig look är väl alltid inne?



Min arbetsmoral har helt försvunnit och jag har kollat på skärmen i en halvtimma utan att göra nåt. Förstår ni hur tråkigt jag har?

Dagens utsikt

image9

Idag är det marknadskommunikationsplan för hela slanten! Heja, heja mig!

Är det ok?

Får man sluta mitt i en utbildning och ha gott samvete? Jag vill hellre jobba.
Särskilt just idag när min marknadskommunikationsplan inte går framåt ALLS.

Helvetes, jävla, skit också.

Nu känns det bättre :)

God morgon!

Har precis sett sista avsnittet av gynekologen i askim och har skrattat och gråtit om vartannat! Synd att det är slut, var en av de roligaste serier jag har sett på länge :)

Nu är det slut med lek och dags för allvar. Marknadskommunikationsplan, here I come!

Ångest?

Ja, ganska mycket som jag har valt att förtränga.
Ekonomiarbete som ska va inne om en vecka, och jag har inte börjat än, labbar It'n som måste göras, och lite smått och gott annat. Och så ska jag ju börja jobba nån gång nästa vecka.
Men det är lugna puckar, imorrn börjar jag med ekonomiarbetet och så går resten som en dans :) No need to worry baby!

Nu är det house-kväll hemma hos Annika!
Tjing, tjing!

Måndag - igen...

Så har helgen tagit slut igen. Festen hos oss var lugn och fin och resulterade i ett besök på Mazarin. Efter att ha varit där två gånger nu så kan jag konstatera att stället är Ok, men inte bäst. Hade ändå en bra kväll, men höjdpunkten va nog trots allt Burger King. Särskilt när min käraste sambo ber om ett bort för sju ;) haha!

Igår vaknade vi tidigt, pigga och glada. Åkte en sväng och kolalde på Ilva efter soffor, och sen söndagskörde vi igenom hela Malmö nästan! Har i alla all varit och spanar in Zlatans nya hus. Lite större än vår lägenhet bara...!

Idag ska vara pluggdag, men det går lite segt. Ska lägga manken till och försöka läsa lite till.

På lördag kommer mamma och hälsar på :)

Underbara helg

Helg är min favorittid på hela veckan.

Igår provjobbade jag och monterade lite och det va helt ok. Kändes som att vara tillbaka på Ge-Kås lagret! Inte riktigt samma, men ändå på nåt sätt. Får se hur det gick, skulle få svar ganska snart tror jag.

Igårkväll var mysig. Alldeles lagom fredasaktivitet - idol och mys hemma hos helena och madelene med gänget. Ikväll blir det allt annat än lugnt, jag ska ha fest! Party, party ;)

Nu ska jag och erik cykla till Jägersro center och kolla affärer. Trevlig helg kära vänner!

Sova

Erik säger att jag är en bajshög som inte vågar skriva "Hej alla bajshögar" som rubrik. Det är nere på barn-bajs nivå, och det betyder läggdags!

Intervjun i måndags gick tydligen bra, för imorrn ska jag träffa en man på aimpoint som ska godkänna mig. Intressant.

Har i alla fall haft en heldag med studier idag, och ändå känns det inte som jag har kommit nånvart. Det bli nog bättre imorrn... :)

Nu är det i alla fall dags att gå och sova!
God natt


Tokmycket

Jag har ju tokmycket att göra i skolan!
Ekonomiboken ska läsas, casen ska fixas, labbarna ska göras och ekonomiarbetet ska påbörjas. När ska jag hinna allt det här?
Tur att min hjärna har en reservfunktion. När det är för mycket så stänger den av allt! Haha!

Nä, allvarligt talat, ekonomin väntar...

pst. snart helg :)

Dumma internet.

Gaaahhhh! Blir tokig när saker krånglar. Mitt internet funkar inte, tydligen går det inte att kommunicera med min dator. Vad gör man då?!

Tur att man har ovetande grannar med trådlöst i alla fall... gillar inte att snylta, men nöden har ingen lag ;)

Va en sväng på IKEA idag, och lyckades med att inte köpa nåt oplanerat onödigt. Det du!
Har tvättat massvis med, förstår inte hur tvättberg kan byggas upp så snabbt...!!

Så, nu ska jag tjura lite för att datorn krånglar, och sen fundera ut vad jag ska göra med den.
God afton

Härliga helg!

Besöket i Varberg var toppen. Hann med att träffa alla mina familjer, åka till GeKås, fira lite födelsedag hos min faster och äta bullar hos Marielle innan det bar av till Borås.

Borås var hur kul som helst - bra sällskap brukar bli lyckat :) Det enda som va mindre bra var söndagståget som gick vid nio. Men vi överlevde, även om vi va lite trötta..!

Nu är jag i alla fall tillbaka i Malmö. Började dagen med en jobb-intervju, följt av projektarbete och sist men inte minst fika hos Moa. Bra dag :)
Nu är dagen slut och jag ska sova! God natt!

Allvarligt?!

Vad tusan gör jag egentligen uppe?
Mina vänner gick hem vid tio, och nu har det gått tre timmar. Har i och för sig kollar på två avsnitt av Gynekologen i Askim som var nåt av det roligaste jag sett! Eller roligt-tragiskt på nåt sätt. Underhållande var det i alla fall :) Som världens rörigaste såpa ungefär!

Seminariet imorrn är inställt, så jag är ledig. Skönt, då kan jag packa min helgväska i lugn och ro imorrn. Men nu är det faktist läggdags, mitt tåg går om 13 timmar ;)

Macho-Fräs

Jag ska på jobbintervu på måndag. Som montör. Rödpunktssikten till vapen, det ni! Hahahaha! Hur macho är inte det? ;)

Snart helg?

Kanske bara är jag, men jag tycker redan det känns som det är nära till helgen! Jag ska i o för sig ha långhelg denna helgen. Åker till vbg på torsdag och åker tillbaka på söndag. Med en visit i borås inklämd förstås :)
Så... snart helg!

Strax House-kväll.

Rostat bröd?

Jag undrar om det brinner nånstans i min lägenhet, eller om det finns spöken, för här luktade precis rostat bröd. Och det är inte jag. Jag har faktist inte ens bröd hemma (man kan väl inte rosta knäckebröd?). Gud, nu luktar här ännu mer! Underligt...

Efter inlägget i min blogg om hur dåligt min läsning gick så gav jag det en halvtimma till. Sen gick jag ner Johanna och kollade på film med Lee. Mycket roligare faktiskt.

Nä, ska duscha nu, är svettig och äcklig efter boxen.
Auf wiedersehn!


ps. Här luktar faktist jättemycket rostat bröd...ds. 


Härliga studier.

Idag skulle jag ägna dagen enbart åt min bok. Marknads kommunikation va det tänkt. MEN JAG KOMMER JU INGENSTANS! Har läst jättelänge, och ändå ser jag inte ens närheten av slutat. Åh, vad tråkigt. Tillråga på allt är det faktist ganska intressant, men det är dum-amerikan som har skrivit det, och eftersom amerikaner får betalt för varje sida dom skriver så är halva boken rent ordbajs. Så, nu åter till läsandet.


Bilder från utflykten


Utflykt

Efter att ha tvättat hela fömiddagen och ha joggat litegranna gav jag och Erik oss ut på utflykt. Vi åkte en lång bit med Mitzen och sen var vi i skogen. Gick 7.3 km, och sen var vi ganska nöjda med att va tillbaka på parkeringen. Vi såg fina skyltar med varning för ankor, Erik höll på att vricka foten tusen gånger och min lilltå är en vattenblåsa. Men oj va mysigt vi hade det! :)

Nu ikväll belönade vi oss med Pizza tillsammans med Clara och Nicholas. Kom precis hem därifrån, jag somnade i deras soffa. Pensionärsvarning - javisst!

Det har i alla fall varit en alldeles utmärkt lördag :)

Flitig

I morse va jag och Lee uppe och tränade skivstång klockan 07.00. Uppfriskande! Det är så himla skönt att vara färdigtränad vid klockan åtta på morgonen och slippa pussla in träningen senare på dagen.

Föreläsning i skolan mellan tio och tolv, och sen hem till lunch.

Håller på att städa lägenheten nu, men jag fick en liten svacka. Dammat och klart är det i alla fall, bara lite dammsugning och badrum kvar. Heja, heja!

...sen är det helg, och jag ska inte göra nåt jobbigt över huvudtaget :)

Smarrigt!

image2

Kanelbullens dag.

Jag har faktist varit ganska duktig idag. Jag har läst mitt första kapitel i ekonomiboken utan att somna, och jag har nästan gjort färdigt min data-labb. Ska bara fixa lite till.

Nu väntar jag på att min deg ska jäsa klart, för jag ska baka mina alldles egna bullar minsann. Satsen är för 48st bullar, så jag hoppas det räcker längre än till ikväll...!!! Annars kommer jag att bli smällfet.

Lat-jag.

Uppe tidigt, men ändå kan jag inte ta mig för att åka till skolan. Konstigt hur motivationen försvann när Johanna och Lee inte ska åka dit...! Kör hemmastudier idag! Ska sätta mig och läsa igenom alla föreläsningsanteckningarna och kolla på labben. Det kommer att bli JÄTTEBRA! :)

Bra dag.

Idag har varit en bra dag.

Gymmet byttes ut mot en joggingtur i det fina vädret, och jag överlevde utan större men.

Köpenhamn var hur mysigt som helst. Tyckte lite synd om Stina som hade nyopererat knä och stapplade runt med en stor metallskena, men för övrigt var hon munter som vanligt :) Blev hämtade av Nicholas och vi tog en sväng om Fields på vägen hem och fixade present till Helena. Åt en glass och njöt av utsikten ;)

Väl hemma gick jag och la mig eftersom jag hade dragit på mig en mördarhuvudvärk, men efter en timmas sömn och lite ibumetin så var jag fit-for-fight igen.

Iväg till födelsedagskalaset med inte mindre än tre smarriga tårtor. Åt lite mer än magen uppskattade, men kunde inte hejda mig! Sen ringde Mali och sa att hon ville hälsa på mig, så i November får jag fin-besök som jag ser fram emot.

Nu är det läggdags, och sen måste jag avgöra om jag ska till skolan imorrn. Seminarie mellan åtta och tio. Känns sådär lockande... Känner av dagsformen imorrn morron istället :)

God natt, och tack för en mysig dag Clara!

upp och hoppa!

Ingen idé att sova bort dagarna.

Planen för dagen: Träna, åka till Köpenhamn med Clara och träffa Stina, tårtkalas och födelsedagsfirande hos Helena.

Så, dags att sätta fart! Gymmet nästa :)

Bloggfenomenent

Det här med bloggar är faktist ganska fashinerande.
Genom att surfa runt lite på internet kan jag snoka och följa X antal mäniskor olikas liv - utan att dem har en aning om det! Galet när man tänker efter.

Eftersom jag lever i distansförhållande med många av mina kära vänner så känns det bra att kunna se vad dem har för sig. Men. Jag saknar er! Eftersom största delen i min elit bloggar, så följer jag deras liv, men jag vill också va med. Varför står det inte att vi ska träffas hela tiden och varför gör vi inte det?
Kanske för att det är liiiiite långt att åka imellan för att kolla på tv ihop... :)

Jag har full koll på era liv, men jag saknar er dessto mer. Bara så ni vet!

En dag av ingenting

Inte nånting alls...
Mellan sex och tre idag gjorde jag ingenting. Gick runt lite i lägenheten, satt framför datorn och stirrade i taket. Helt underbart... Borde kanske pluggat lite, men det fanns ingen riktig motivation. Så kan det gå.

Efter tre kom Erik hem, så vi brottades lite och sen joggade vi.
Sitter med plugget nu, inte så kul. Seminarie imorrn!

RSS 2.0