WEEKEND!

I can't wait for the weekend to begin.

Dags igen med helg! För mig börjar helgen alltid på fredag morgon. Spelar ingen roll att jag ska till skolan sen, för i mitt huvud är jag ändå lycklig av mitt helg-rus. Jag gillar helg. Den här veckan ha jag i och för sig inte varit i skolan än. Hemmastudier i tisdags, och jobb igår och i onsdags. Men idag ska jag dit, fast det räknas knappt, just eftersom jag har gått in i helg-mode :)

Ikväll blir det lugnt och fint. Jag laddar nämligen alll min kraft mot imorrn! Det blir finbesök i form av gisela, lynn, mali, andreas, tobbe och micke (två finbesök på en vecka! wow!) och vi ska förfesta med ett gäng folk och sen drar vi till köpenhamn. Det kan bli bra tror jag.

I vilket fall ska jag sluta sitta här och dega, läsa ett kapitel i miljlöboken, och sen göra mig redo och gå till skolan. Marsch pannkaka!

Lycka

Lycka är konsumtion, och i det här fallet en ful-fin rosa telefon :)

image28

Oh nej.

Jag är fast, Insåg just att min lunch-paus har blivit lite lång... Tittar fortfarande på 100 höjdare! Detta är sista, sen ska jag läsa igen... :)

100 höjdare

En paus i studierna resulterade i lite youtube och 100 höjdare. Eftersom jag aldrig tidigare sett programmen är jag nu helt fast i klippens härliga värld.

Disco Kjelle - man kan ju bara älska honom!
http://www.youtube.com/watch?v=TGwisRUWWY8&feature=related

Hemmastudier

Den här förmiddagen kör jag hemmastudier. Har inte lärt mig ett dugg av den malande, tråkiga, babblande mannen de andra tisdagarna, så jag stannar hemma idag och läser boken istället. Då kanske man lär sig nåt i alla fall...! Satsar på att dra till skolan efter lunch. Eller det beror på. Går läsningen här hemma bra så skiter jag nog i skolan helt, det är ändå repition i eftermiddag. We'll see.

Igår var i alla fall bra. Emma och Anders är bra sällskap, och vi hade trevligt (nästan) hela tiden. Förutom när jag och Emma blev förda bakom ljuset i TP's förtrollade värld... haha! 

Nä, dags att sätta igång!  

Fin-besök!

Emma och Anders är här. Vi har gått och gjort Malmö hela dagen, bakat/ätit kladdkaka och nu står lasagnen i ugnen. Det är kul med besök!
PUSS!

Sommarångest

VAD SKA JAG GÖRA!?
I vanliga fall fanns bara varberg som vanligt. Men nu i år vet jag faktiskt inte.
Jobba i Malmö och vara ledig några veckor i Varberg?
Åka till Norge och vara där nån månad? (Vill de ha någon som bara vill vara borta i juni/juli!?)
Åka till Varberg som vanligt och vara där hela sommaren och jobba? Dags att fixa jobb i så fall...

Jag vet verkligen varken ut eller in. I veckan, då ska jag ta tag i det! Eller nästa.

Idag är det i alla fall söndag på riktigt. Slappis till max. Nu ska vi ut och cykla och gå för att förfriska våra sinnen med lite luft, och sen är det laga stek som gäller. Trevlig söndag!

Natt.

Det blev visst ingen vidare garderobsrensning. Motivationen tröt helt enkelt :)

Ikväll har Clara och Hans varit här. Vi åt pizza, godis, kollade film och hängde. Lagom skönt faktiskt. Ska nog masa mig till sängen snart, har smyg-sovit lite i soffan redan... God natt!

Rensning

Byxorna ramlade ner i garderoben, och jag insåg hur många av mina jeans som jag inte använder. Så, nu är i alla fall sex par bortstädade. Ska nog ta itu med lite andra kläder medans jag ändå är igång!

Samvetet

Det där samvetet är en konstig sak. Varför ska man alltid ha dåligt samvete för nåt? Tränat för lite, pluggat för lite, ätit för mycket, gjort av med för mycket pengar eller som just nu - dåligt samvete för att jag inte vill jobba på måndag! Vi är tre som delar på fyra pass i veckan, och för en stund sen fick jag ett meddelande från chefen som skrev att nån måste ta passet på måndag. Jag har redan satt upp mig på ett pass nästa vecka, och hoppades innerligt att nån annan skulle ta måndagen. Jag vill mycket hellre att Emma och Anders ska komma hit som var tanken och inte alls jobba då. Så om vi är tre stycken som kan ta passet, varför är det alltid JAG som får dåligt samvete när inte JAG tar det? Suck.

Trött

Kom hem från skolan för en stund sen och har precis fått i mig lite lunch. Gick hem från skolan och skulle vara duktig, men det var rätt utmattande måste jag erkänna. Blåsvädret gör sitt till utmattningen. Nu sitter jag och är så där nyäten, och har dessutom nästan nyss kommit hem från en lång promenad ute i friska luften. Då är man trött. Och huvudvärken börjar komma krypande, så jag ska minsann sova lite middag. Sen jävlar är jag pigg, och då ska jag ha helg :)

Studera.

En hel dag hemma. Ingen skola att gå till. Däremot massa litteratur att läsa. Det är bara att göra det, så enkelt är det ju. Snart ska jag börja. Snart!

Mitt i veckan!

Idag är det onsdag och jag ska jobba. Hade bokat in två paas denna veckan, så det gjorde inte så mycket att jag missade måndagens. Jag är i alla fall superfrisk nu. Skönt!

Har försökt läsa i miljö-boken nu på förmiddagen, men det går inte. ISO och EMAS miljöledningssystem var helt enkelt för tråkigt idag, jag bara somnade HELA tiden. Ska sätta mig och skriva en rapport och läsa lite i min andra bok och se om det går bättre. Hoppas det!

Nu studier, sen arbete.
Trevlig dag!


Helgen.

I torsdags bar det av mot varberg, och för Eriks del operation MTZ:en.

På fredagen arbetade han flitigt, och jag studerade hårt. Lyckades läsa halva miljö management-boken, så det gick bra! På kvällen hade jag bjudit in oss till Karin och Mattias, så där hängde vi. Erik va lite halvskruttig, men han klarade sig bra ändå.

På lördagen åkte jag tåget till gbg och hälsade på Hanna. Vi fikade, pratade och tittade i hennas lya. Alltid kul att se hur folk bor nu förtiden :)
På kvällen var det spontan-elit-fest, och det var kul. Jag fick födelsedagspaket som jag ska ha på mig idag! Tokig kväll som vanligt, och mycket trevligt.

Vaknade på söndag morgon och var allmänt slapp hela dan. Gick inte upp innan halv två, och sen hängde jag hemma hos Lynn och Tobbe i deras soffa. En snabbvisit hos Anna och Evelina, och sen bar det av till Malmö igen.

Skulle jobbat igår, men det som jag trodde var en molande konstig bakfylla var tydligen inte det. Vaknade igår med samma dumma huvudvärk, feber och yrsel, så jag bestämde mig för att inte jobba. Tror jag åkte på Eriks endags-sjuka. Istället tillbringade jag 22 av 24 timmar i sängen igår. Det hjälpte nog lite, för idag har jag ingen feber, men det är nåt knas med huvudet. Den där huvudvärken vill bara inte släppa. Nåväl, ska duscha, ta en alvedon och sen masa mig till skolan.

Trevlig dag kära ni!

Alla hjärtans dag!

Kärlek till er alla som står mig nära. Idag är en fin dag :)

Kärlek

Igår när jag mellanlandade efter skolan och innan jobbet hade jag fått ett födelsedagskort från England. På den ena sidan av kortet står det med stora rosa spretiga bokstäver,
"I love you and wish you could come back" och så massa pussar.
Det är villkorslös kärlek från min finaste Issy!

Imorse var det skola tidigt igen, och har varit där hela långa dagen. Slapp inte ens ifrån när jag kom, eftersom jag validerade massor. En hel del fel att fixa... men det blir bra! Ska i alla fall iväg på house snart, och det ska bli mysigt. Sen är det sovdags, för imorrn är det skola hela dagen igen.

Dags att ta på sig ytterkläder. Adjöss!

En fin dag

Gårdagen var bra. Jag tog det lugnt, och gjorde faktiskt inte alls mycket. Tack så hjärtligt för alla grattis som jag fick :)

Idag är en körig dag. Ska va i skolan nio och jobba på IT'n, och sen nästan direkt till jobbet som håller på till 20 i tolv. Suck. Lååååång dag... Nåväl, det blir nog bra. Ska lägga på ett kol!
Adios!

Hurra, hurra på min födelsedag!

Nu är jag 22 år gammal, och det har jag aldrig varit innan. Det känns som vanligt faktiskt.
Igår blev mer kalas än fest. Det var trevligt, men ingen riktig fart. Tog dock lite spinn på slutet med klädpoker och dansk öldrickning.

Nu ska jag fortsätta att fylla år!
Grattis jag!

PARTY!

Ikväll blir det fest!

Igår klippte jag av mig allt håret, så jag antar att håret är redo. Har inte bestämt mig för om jag gillar det än, men det är i alla fall annorlunda!

Har firat lite födelsedag idag med far och bonus som kom på besök. Fick en super advanced plattång med jonsprut och grejor, så den ska upp till bevis nu när jag ska göra mig vacker.

Har dessvärre dragits med en envis huvudvärk hela dagen, men nu den senaste timmen har det lättat, och eftermin powenap nyss känns den som borta. Hoppas den stannar borta. Annars skiter jag i den och låtsas som inget.

Nu är det dags, sminklogen nästa!

Veckoslut.

Nu är veckoslutet här - igen! Helt sjukt hur fort tiden går... Fick lite ångest igår när jag insåg att det är lute drygt ett år kvar tills jag är färdig! Vad ska jag göra då? Plugga mer? Få ett jobb? Var ska jag bo? HJÄLP!

Om man däremot ser på det enkla här i livet är jag lycklig. Jag ska klippa mig imorrn, och vad gör en lycklig om inte ett nytt hår? :) Har även köpt lite småplock till lägenheten, så nu är här finfint.

På lördag är det fest!
ps. vilka kommer?!

Fettisdag och lillalördag

Igår var det fettisdag och det tog jag fasta på! Bearnaise-sås till lunchen, semla till efterett, snickers vid handlingen, bacon till kvällsmaten och sen house-fika hos Sara. Om 8000 kalorier om dagen är standard, så levde jag nog upp till det! En fet-dag dör man inte av :)

Idag sitter jag i skolan och arbetar med It-projektet. Vi är nästan klara, fast vi har lite fel i valideringen. Det fixar vi nog. I eftermiddag blir det i alla fall med projektarbete. Förundersökningen i P2 ska vara inne på fredag, så vi ska skriva klart det i eftermiddag.

Träning står på schemat i eftermiddag. Skivstången klockan fem är tanken, och sista dödsrycket innan mitt års-kort går ut på lördag. Kanske hinner klämma in en träning till. Om jag kan gå förstås... Den som lever får se!


Söndag

Bjudningen igår blev lyckad. Maten smakade och sällskapet var bra! Vi hade lite köns-krig genom frågesport, och det råder delade meningar om resultatet, men totalt vann i alla fall jag och Clara. Enligt oss :)

Idag har jag och Erik varit på äventyr. Vi åkte till Svedala och kollade deras outlet, och sen gick vi en promenad ute på landet nångonstans. Hittade inget jättespännande, men fick i alla fall köpt ett skärp.

Funderar på att gå och sova snart. På söndagar får man lägga sig tidigt :) Imorrn blir det i alla fall arbete som vanligt!
Tjipp.

Begravning

Igår var jag på begravning. Den var jättevacker och sorglig. Däremot var det kul att träffa alla som man inte träffar så ofta. Hade mycket trevlig quality-time med Åsa :) Andra helgen i rad som jag gråter ut i kyrkan, så nu är tårarna för i år förbrukade!

Åkte hemifrån kvart i åtta, mot helsingborg för att få skjuts till varberg och sedan hyssna. En nätt trip på några timmar. Sen var begravningen, gravsättningen, minnesstunden och sen middag hos Yngve och Elsa.

Under dagen framkallade jag en maffioso-migrän, och lagom till hemfärden slog det till. Fick ha en snabb paus i varberg för att sedan åka vidare. Trodde allvarligt talat att jag skulle spy på tågen mellan helsingborg och malmö, men det gick bra.

Idag är jag i alla fall pigg och glad, och ska förbereda mig inför kvällen då vi får finbesök av Clara och Nicholas. Middagsplanerna håller på att ta form i skrivande stund :)
Nu ska jag sätta igång med dagen!
Hej hopp.

RSS 2.0