"Säg ett datum, vilket som helst!"



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN CLARA!

På väg hem från träningen

Jag kom nyss hem från spinningen. Väl hemma utanför huset såg jag en duva. Den satt prick stilla och stirrade på mig. Jag mötte blicken och ögonblicket frös. Jag tog sats och hoppade mitt allra hårdaste i marken så duvan blev rädd och flög iväg. Sen hånskrattade jag, skämdes och smög in i huset.

En helt vanlig vardag.

Jag skriver inte så mycket nu för tiden. Det är för att mina dagar ser precis likadana ut!
  • Jag går till skolan, sitter med C-eller B-uppsats hela dagen. Kommer hem vid fyrasnåret och funderar på om jag ska träna eller inte. Idag tränade jag inte, men i stället tog jag en kvällspromenad som jag nyss kom hem ifrån.
  • Funderar på vad som går att fixa till kvällsmat. Jag kan upplysa om att det blir svårare och svårare, mina ingredienser börjar verkligen sina! Igår åt jag makaroner, köttbullar, ärtor och thousand island-dressing. Det var sådär.
  • På min lediga tid packar jag lite och fixar lite. Idag har jag till exempel sagt upp bredband och flyttat hemförsäkringen.
Ibland träffar jag någon av mina vänner, men oftast stupar jag i soffan. Som nu. Och kanske kan jag få packat lite framför tv'n. Jag återkommer när jag har nåt mer spännande att rapportera!


Och, GRATTIS i efterskott finaste Fia! Jag skäms att jag är en dag sen, men jag gottgör med en bild från 2001, åtta(!!!) år sen. Jesus, tiden går snabbt.


Jag, Fia och Marielle

Långhelg.

Ja, så nu var långhelgen över. Eller inte för att det har varit långhelg i en C-uppsatsspurtande students liv. Men jag har minsann unnat mig både lördag och söndag ledigt!

Erik kom till mig redan i fredags och stannade tills idag, så vi har satt sprätt på lite pengar. En sängram, nattduksbord och badrumsskåp inhandlades på IKEA och soffa, matbord och köksbord med stolar beställdes på Nilssons i Svedala. När spenderbyxorna redan var på så köpte Erik ett rejält lass med nya kläder och jag unnande mig till och med några stackars plagg. Är man uppe i femsiffriga summor så märks knappt lite klädinköp på det liksom.

För att ytterligare belasta kontot så var vi ett stort gäng blandade folk som åkte till Köpenhamn igår kväll och firade Sara och Claras födelsedagar i förskott. Vi åt på Hard Rock och hamnade sedan på en dansk hemmafest med biljardbord och macho-slå-spik-i-träkubb-lek. Intressant och väldigt roligt! Blev en toppenkväll faktiskt. Valde dock att avstå utgången vid tre, utan avslutade på McDonalds istället! Eftersom gårdagen blev ganska sen och jag saknar lite sömn så blir det nog läggdags snart. Slutseminarie i IT'n imorrn (shit, min sista föreläsning! Har inte ens tänkt på det!) klockan åtta, så lika bra att vara utsövd tills dess.

God natt!

Hoppsan...

Snacka om att försova sig! Planen var att gå upp vid åtta och hinna plugga lite innan jag skulle iväg till Peter. Visst, jag var vaken vid åtta och stängde av alarmet. Men sen sov jag visst i två timmar sen och vaknade alldeles för sent. Så kan det gå. Ska iväg till Peter nu!

Åh nej!

Lite känningar av ont i min högra sida av halsen! Jag har verkligen inte tid att bli sjuk. Jag dricker en enchinasea och hoppas att det ska driva bort det onda!

19 maj.

Helgen var fantastiskt skön! Jag satt inte framför nån dator och inte med någon skolbok. Ser fram emot när jag kan göra det oftare :) Fick i alla fall målat en del, träffat lite folk och hade det allmänt bra. Här hemma i Malmö har det inte hänt så mycket mer. B-uppsats hela dagen igår och C-uppsats + spinning + House-fika idag. Resten av veckan blir precis lika underhållande med plugg alla dagar.

Eller nej, det blir bara bättre förresten! Erik kommer på torsdag och det gillar jag. Mer kärlek åt folket!
Ska krypa ner i sängen och kolla lite tv på datorn tror jag. Skönt att komma i säng i tid ibland. Sov gott!

Fullt upp.

Igår spenderades hela förmiddagen åt tentaplugg och klockan ett small det. Tentan var lite klurig och är inte riktigt säker på vad han var ute efter, men jag håller tummarna för att jag klarade det bra nog. Direkt efter tentan skyndade jag och Peter till tåget för att åka en snabbis till Varberg. Väl framme klämde vi en pizza med Erik och sen åkte vi hem till papput och intervjuade Vanja till C-uppsatsen. Intervju nr 2 avklarad - check!

Sen åkte vi till vår lägenhet och visade pappa o vanja hur vi ska bo. Eftersom där inte finns några möbler så är det inget vidare ställe att hänga på (än), så efter att ha skickat hem far o bonus tog jag, Erik och Peter en sväng till Harrys och avslutade kvällen med en öl på uteserveringen.

Imorse tog jag och Peter första tåget tillbaka till Malmö eftersom jag skulle på affärsseminarium för Mamut klockan nio. 08.54 rullade tåget in, så jag ilade iväg och kom dit i lagom tid. Var riktigt roligt att vara på ett frivilligt seminaruim faktiskt!

Hann bara komma hem och innanför dörren innan Peter ringde och berättade att vi kunde komma och göra intervju nr 3 på eftermiddagen. Lite mat, nya kläder och noll vila senare var vi på plats och fick gjort vår sista och 3:e intervju. Avlsutade det hela med en fika på stan och nu är jag hemma igen. Skönt att ha fått ihop empirin till uppsatsen. Nu ska det bara skrivas ihop till nåt vettigt, men det tar vi itu med nästa vecka.

Imorrn är det plugg hela dagen igen, följt av möte med handledare till B-uppsatsen. Sen verkar det minsann som om jag åker direkt från skolan till tågstationen och pyser iväg till Varberg igen. Erik kan gott behöva lite målarhjälp :) Och jag behöver en skolfri helg tror jag!

Ska packa en väska inför imorrn, sen blir det ett spinningpass på det. Lika bra att sätta igång. Tjo!

Intressant?

Om ni förväntade er nåt intressant här så kan ni glömma det. Förutom ett skivstångspass så är det enda jag har gjort idag att tentaplugga. Ska pausa två timmar för house-fika, men sen blir det några timmars plugg till innan läggdags. Mitt liv är så otroligt o-spännande just nu!

Tänk om...

... man kunde sitta på en strand nånstans. Sol, värme, fötterna i vattnet och en paraplydrink i handen. Och absolut ingenting att göra och tänka på.

Själv har jag varit i skolan hela dagen, ska iväg och träna om en timma och fortsätta kvällen med tentaplugg och lite B-uppsats.

Min lördag.

Efter att jag gav upp plugget så träffade jag och Clara och vi åkte till IKEA. Vi åt korv, fikade och drev runt och vips så var klockan fem. Vi åkte hem till Clara och hämtade lite bilder från Berlin och Grekland och sen gick vi vidare till mig. Kollade igenom bilderna och konstaterade att Grekland var väldigt kul!

Vid halv tio skulle Clara iväg till sin praktik, så jag blev all alone med min dator och min tv. Gick och lade mig vid ett och tänkte att jag skulle orka upp tidigt idag och plugga.

Det gick sådär. Jag vaknade för tjugo minuter sen och orkade knappt masa mig upp. Så kan det gå. I vilket fall så ska jag sätta igång med lite plugg nu. Ära söndagen - vilodagen.

Det här fungerar inte.

Jag försöker sitta och sammanfatta i boken inför tentan på onsdag. Men det fungerar inte alls idag! Jag lägger ner det för tillfället och återupptar studierna i eftermiddag istället. In i duschen och sen ska jag göra nåt istället för att hänga läpp här framför datorn. Känns som vi har spenderat lite för många timmar tillsammans den senaste veckan!

Konstaterande.

1. Man ska inte köpa godis när man är hungrig. Jag var precis på mobilia och köpte lite godis som jag tänkte sitta och snaska på ikväll i min ensamhet. På väg hem från affären fick jag stanna flera gånger för att febrilt rota i påsen efter något som kunde stilla min hunger. Det fungerade inte, jag är fortfarande hungrig. Dags för kvällsmat?

2. På mobilia såg jag världens största bröst. Och jag skojar inte. Hon skulle amma sitt barn, och jag är fortfarande inte säker på att det var ett bröst jag såg. Det var mer i storlek av ett juver faktist. Eller om du tänker dig mina bröst gånger 1000. Nej, till och med 10 000. Så stort var det!

3. Jag borde plugga ikväll också, men jag orkar faktiskt inte. Imorrn förmiddag hinner jag sammanfatta inför tentan. Jag tror minsann att jag ska knäcka en öl, snaska på mitt godis och läsa i min bok. Bättre än att plugga! Fast mest av allt vill jag titta/sova på film med Erik.

4. Det är roligare när jag och Erik bor ihop än när vi bor i två städer.

5. Min mage har börjar låta konstigt. Antar att den tackar för godiset som jag hetsåt på vägen hem, men den kräver nog lite mat nu. Kvällsmat - coming up!

Nice shit.

Trevligt värre! Sommaren är nu spikad, det blir jobb på kontoret i stan och jag börjar 15 juni. Ingen pendling och nära hem. Det é najs!

Intervju.

Har haft den 1:a C-uppsats intervjun idag (bättre sent än aldrig) och den gick strålande! Hurra, nu är vi på G :)

Fullspäckad dag.

Har varit full fart hela dagen idag. Tvättade hela förmiddagen, samtidigt som jag var iväg och handlade och läste igenom massa uppsatser. Sen var det seminarie i skolan hela eftermiddagen följt av lite Peter-tid och början till intervjuunderlag. När jag kom hem vid sex fixade jag kvällsmat och färgade håret och sen var det vidare till Clara och House-kväll. Kom nyss hem och tröttheten slog till. Jag tror minsann att det är läggdags på en gång. Ny dag imorrn!

Börjat packa!

Jag har funderat på att börja packa ner lägenheten i flyttlådor länge nu, men har liksom inte haft orken. Men igår så hände det plötsligt! Fast jag inser att det är en bra bit kvar... Bara böcker, dvd:er och CD-skivor blev fem flyttlådor. Vad kul jag ska ha på kvällarna framöver... :)

Tillbaka i Malmö.

Jo. Valborg var världens finaste, varmaste och blå-himmligaste dag och alldeles perfekt för en dag i parken. Kickstartade dagen med en joggingtur, följt av en tidig bussresa till Lund. Strax efter tio nådde vi i alla fall parken och det var trevligt folk på många ställen. Körde lite läger-hoppning, och slutade till sist några timmar i Helenas läger. Hade verkligen en rolig dag!

Vid halv sex nån gång drog jag och Clara oss hemåt och landade hemma hos mig med mineralvattnet i högsta hugg. Mat och nedvarvning var tanken, men den byttes ut mot tokdans hos Johan och Anton. Så kan det gå! Vid elva fick i alla fall kvällen ta slut för min del, eftersom tidig uppgång hägrade. Avslutades med en påhälsning av mannen i KalleAnka-kostym :) Haha!

Första maj åkte jag, Clara och Nicholas till varberg. Kom iväg i tid, så vi var framme i Varberg redan vid lunch. Skönt! Erik slutade jobbet samtidigt som vi var hemma, så han och jag åkte till Veddige och packade i ordning hans saker och fick med in till den nya lägenheten. (Packningförmåga: Mitzen vs Ragu. 0-1). Skrev kontrakt och fick nycklar och sen hade vi helt plötsligt en lägenhet! Hurra!

Resten av helgen har bestått av att fixa saker. Kolla färgprover, en GeKås-visit, Rusta/Harald Nyborg/Cheapy-runda och ett febrilt letande efter en spegel till badrummet. Hur svårt kan det vara liksom?

Igår var dock lite paus från lägenheten när vi grillade hemma hos Emma&Anders/Fast&Moa. Blev ett trevligt gäng måste jag säga :) Tyvärr skulle Erik jobba idag, så vi drog oss hemåt tidigt. Lika bra det kanske, jag fick väl mitt roliga i torsdags i vilket fall.

Kom hem till Malmö för en stund sen efter trevligt sällskap på tåget (Clara, Sara & Nicholas). Trodde jag skulle åka i min ensamhet och lyssna på musik, men icke! :)

Jag är dödstrött, så jag ska nog sova nu. Tack och god natt.

RSS 2.0