Att supa sig själv under bordet.

Snaps. Varje gång jag helhjärtat går på snapsen så går det vilt till! Kräftskivan var toppen tills snapsen satte sina spår och jag fick gå och lägga mig. Det funkar inte att dricka som en karl när man har min inte alltför stora kroppsbyggnad. När ska jag lära mig? Jag sov gott i alla fall och blev väckt av Erik när vi skulle cykla hem. Lite orutinerat, men va fan, shit happens! De hemmakokade kräftorna smakade i alla fall toppen :) Vi är tillbaka i Malmö nu och har hunnit packa upp en del. Skönt att vara hemma i vår lilla lägenhet igen! Jag sitter och funderar på min ekonomiska situation och väger fram och tillbaka på om jag ska unna mig en lite englandsresa. Kostar inte gratis, men kommer så vara värt det! Har trots allt ett träningskort som ska införskaffas och en åre-resa som ska börja sparas på. Det löser sig, nu ska jag och min snoriga näsa gå och sova! God natt!

Bra.

Åre 2009 är bokat!
Kräftskiva ikväll!
Hurra!


Utflykter!

Igår måste jag varit mitt allra snällaste, för Erik och POY:en tog mig på utflykt till Lager 157. Jag blev bortskämd och fick massa fina kläder :) Tack hjärtat!

Idag har också varit utflykt, med Emma till IKEA. Jag köpte inget alls utan vara bara sällskap. Vi har också fixat lite grejor tills imorrn inför kräftskivan. Ska bli kul! Ikväll blir det extra spännande när vi ska koka kräftorna. Jag har på känn att det kommer att bli en riktig happening.... haha!

Delfinerna..

...De önskade delfinerna valde att göra nåt annat när vi valde att åka båtturen. De valde att visa upp sig på exakt samma båttur men en annan dag. Taskigt! Därför, Lynn, var de tyvärr inte omnämnda i föregående inlägg. FÖR ATT DE ALDRIG KOM! Så kan det gå :)

Nu ska jag till Lager 157!

Fabulous!

En helt underbar vecka har det varit. Äntligen lite riktig semester! Inga måsten och bara ledigt, mer sånt vill vi ha :)
Vi har testat olika underbara stränder, varit kulturella och varit på dagsutflykt till coola kloster som låg HÖGT upp i bergen, åkt båt till öar med turkost hav, badat i grottor, vandrat igenom olivlunden, ätit massa mat, eftermiddagshängt på vår veranda, druckit goda drinkar, åkt flyfish och bara haft det toppen. Tack Clara för världens bästa vecka!

GREKLAND!

Strax bär det av mot grekland. Sol, bad och bara semester. Ska bli hur skönt som helst! Jag, Clara, Erik och Gisela laddade upp med en tacotallrik innan, så nu är vi redo för allt!

Du och jag Clara :) Nu kör vi!

Tatueringar

Jag vill göra en. Men jag kan inte bestämma mig för var och vad. Två ganska väsentliga frågor när det handlar om att rista in nåt i huden för alltid. Vet kanske vad jag vill göra, men har tre alternativ till var jag vill ha den. Jag ska fundera lite till tror jag!

Bankkortet

På väg upp till stockholm i måndags stannade vi på vägen och skulle ta ut lite pengar. Bankomaten vägrade att ta mitt kort, och kortterminalerna likaså. Avmagnetiserat alltså. Suck! Men med lite manuella transaktioner och uttag över beloppet klarade jag mig strålande.

Alla som har sett mitt bankkort vet att det är lite annourlunda, och det finns en anledning till varför det kallas skäms-/egokortet (fast egokortet stämmer nog egentligen inte, kortet är inte särskilt bra!). Nu när jag lyckades beställa ett nytt kort så såg jag fram emot ett nytt oförstört vanligt kort från Swedbank. Men när jag öppnade kuvertet, gissa vad som låg där?! Ett nytt skämskort! Ska jag aldrig bli av med det?
En stalker i plastformat som kommer att följa mig övarallt, hela tiden...

Härliga Stockholm!

Tre dagar med bra sällskap och mycket roligt (och urspårat). Tobbe var duktig som orkade med tre dagars tjejigt umgänge!

Bilen gjorde sitt allra bästa med att snåla på drickan, och tog så lite att vi trodde att vi hade antingen övergött den vid tankningen, eller att mätaren hade pajat. Vid nästa tankning fungerade den utmärkt igen, så det var nog bara tillfälligt glädjerus för långfärden som fick mätaren att flippa. Så kan det gå. Resten av resan gick i alla fall utmärkt, så när som på en liten lös vindrutetorkare :)

Väl framme väckte vi polisen och begav oss in för lunch och handling. Jag har blivit av med sushi-oskulden, Det var väl ingen sensation, men inte heller dåligt. Har hört att det är en vanesak, så vi får väl se vad som händer!
Vi fortsatte med lite matinköp och begav oss hemåt för lite vila och matlagning. Efter maten hade vi funderingar på att dra oss in mot stan och ta en öl, men tiden rann ifrån oss och vi blev kvar hemma istället.

Igår tog vi tunnelbanan in till stan och drev runt lite. Lite shopping, en klippning, god lunch och trevligt helt enkelt. Vi avslutade med lite prutande på Hötorget och livsmedelsshopping. På vägen från T-banan till Helena spårade det ut lite med sånger om fläskfiléer och liknande, och detta var något som höll i sig hela kvällen. Precis som det brukar bli. Fast vid läggdags hade det urartar ändå mer med såväl fjärrkontroller som propplösare och turkisk peppar...! Stackars tobbe! Kvällen blev i alla fall lugn med grillning och pyamasparty :)

Nu är jag hemma igen, och ska plugga så fort Sofia tröttnar och skickar över dokumenten.
Tack Helena, Gisela, Lynn och Tobbe för tre roliga dagar!

Mot sthlm!

Imorrn bär det av mot sthlm och Helena! Ska bli så skönt att fly för en stund. När jag kommer hem på onsdag så är det skolarbete som gäller på all ledig tid. Men det är då, nu är det sthlm som gäller!

Hur dum får man vara?

Efter några timmars kodande i pyamas tänkte jag ta tag i mitt liv och ta en dusch. Jag gick till badrummet och tog av mig allt utom trosor när mobilen ringde. Sprang och svarade och pratade en stund i köket. Satte mig sen framför datorn och skulle bara fixa en grej innnan jag hoppade i i duschen. Ser i ögonvrån hur ett par mans ben kommer från överkanten av fönstret på väg ner. Tar några sekunder innan jag inser att jag sitter mitt framför fönstret iklädd endast ett par svarta spetstrosor, och jag flyger iväg fortare än fortast. Har ingen aning om hur mycket jag just blottade mig, och det vill jag helst inte veta.

Underligt.

Det känns så konstigt att det är folk utanför fönstret! Det har aldrig varit det förut.

Huset ska i alla fall målas och putsas om, så hela lägenheten är inringad av ställningsbyggare och ställningar. När jag minst anar det kommer det en byggare springande utanför fönstret och jag tänker "Oj!" varje gång. Gäller att passa sig innan man springer naken i den här lägenheten!

Nu ska jag fokusera på lite hemsida istället, dags att ta tag i det...!

Klantarsle...

Ibland blir jag så trött på mig själv...! Jag skulle precis kolla när jag börjar skolan, och inser då att jag inte har tackat ja till antagningsbeskedet och därför är struken från kurserna. Fy fan vad dum jag är ibland. Hade verkligen inte en tanke på det!! Nåväl, jag har mailat kursansvarig om min dumhet och väntar på svar. Tror inte det ska vara några problem, brukar funka att efteranmäla sig, men ändå. Så klantigt.

Så svårt, så svårt...

Jag har ett problem. Jag kommer aldrig i säng i tid! Kollade på film innan och höll på att somna, så vi stängde av. Och vad hände sen? Jag såg att datorn var på och skulle bara stänga av den. Jovisst... Här sitter jag, fortfarande, och bara slösurfar.

Idag har i alla fall varit en bra dag. Vaknade hos Eriks syster i morse och har haft en slapp förmiddag med film och soffmys. Sen eftermiddagsfika i Farmor och Farfars båt, följt av kebabpicknick med Sara, Helena, Helena och Erik. Mysigt :)

Nä, det är väl dags att lägga mig. Ska upp tidigt imorrn och försöka få tag i en tid på vårdcentralen. Det är inte ok att ha min röst längre, jag har tröttnat. God natt!

RSS 2.0