Härliga Stockholm!

Tre dagar med bra sällskap och mycket roligt (och urspårat). Tobbe var duktig som orkade med tre dagars tjejigt umgänge!

Bilen gjorde sitt allra bästa med att snåla på drickan, och tog så lite att vi trodde att vi hade antingen övergött den vid tankningen, eller att mätaren hade pajat. Vid nästa tankning fungerade den utmärkt igen, så det var nog bara tillfälligt glädjerus för långfärden som fick mätaren att flippa. Så kan det gå. Resten av resan gick i alla fall utmärkt, så när som på en liten lös vindrutetorkare :)

Väl framme väckte vi polisen och begav oss in för lunch och handling. Jag har blivit av med sushi-oskulden, Det var väl ingen sensation, men inte heller dåligt. Har hört att det är en vanesak, så vi får väl se vad som händer!
Vi fortsatte med lite matinköp och begav oss hemåt för lite vila och matlagning. Efter maten hade vi funderingar på att dra oss in mot stan och ta en öl, men tiden rann ifrån oss och vi blev kvar hemma istället.

Igår tog vi tunnelbanan in till stan och drev runt lite. Lite shopping, en klippning, god lunch och trevligt helt enkelt. Vi avslutade med lite prutande på Hötorget och livsmedelsshopping. På vägen från T-banan till Helena spårade det ut lite med sånger om fläskfiléer och liknande, och detta var något som höll i sig hela kvällen. Precis som det brukar bli. Fast vid läggdags hade det urartar ändå mer med såväl fjärrkontroller som propplösare och turkisk peppar...! Stackars tobbe! Kvällen blev i alla fall lugn med grillning och pyamasparty :)

Nu är jag hemma igen, och ska plugga så fort Sofia tröttnar och skickar över dokumenten.
Tack Helena, Gisela, Lynn och Tobbe för tre roliga dagar!

Kommentarer
Postat av: Lynn

TACK själv K.P:)

2008-08-13 @ 18:17:51
Postat av: Hella

haha, KP=)



tack för att ni kom upp, det är inte svårt att vara glad i ett sånt sällskap, top notch! puss

2008-08-14 @ 18:52:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0