Ni tappra stackare...

... som troget väntar på uppdateringar får tyvärr oftare ett gammalt inlägg än ett nytt. Men - plötsligt händer det! Som nu till exempel :)

Veckorna är fyllda med jobb och diverse kvällsumgängen.

Det nyaste och återkommande tillskottet i almenackan är tjejelit-kvällar på onsdagarna. Ikväll kom Malin, Emma, Helena och Clara till mig och åt och umgicks. I slutet när nästan hela styrkan hade droppat av kom Jenny förbi en sväng med sin allra finaste mage. Kul att träffa alla, jag gillar att häng-umgås. Har man inget att säga så säger man inget, har man mycket att säga så säger man allt. Inga konstigheter alltså!

Helgerna har för övrigt också varit toppen! Grillning och middag här i fredags med Nattis och Clara med karlar. Matbordet blev invigt och klarade invigningstesten - det stod emot både rödvin och glass! :) Lördagen spenderades i Veddige på grillfest hos Eriks farbror, så det var festligheter hela helgen.

Denna helgen blir det också storslam. Fyra karlar från södern kommer på besök imorrnkväll tills på söndag, och jag har lovat fest både fredag och lördag. Torsdagen är inget alternativ för min del när jag ska upp och jobba på fredag, men jag misstänker att det kan bli rätt festligt för övriga i hushållet. Så till alla som läser det här bosatta i Varberg - fest till helgen! När, var och hur är inte riktigt spikat, men fest blir det i alla fall.

Såg också att första antagningen till högskolan är klar. Den kursen jag helst ville läsa var visst fler som ville läsa... jag är reserv 200+ nånting till 30 platser. Känns inte som att jag kommer in på den va?! Kom in på en projektledningskurs och står som reserv på den andra jag vill läsa, så vi får se hur det går. I värsta fall får jag bli hemmafru/mellan två jobb/arbetssökande. Det löser sig nog.

Ska ta itu med disken från mina gäster nu innan jag hoppas i säng.
God natt!

Sommarfest!

Jag, Nattis, Emma, Anders och Erik sitter hemma hos Emm a och Anders och har lite sommarfest! Lady Gaga spelar pokerface för oss, och vinet flödar. Det är hel enkelt en bra kväll!! För övrigt så har vi fått våra möbler nu och flyttkaoset blir mindre och mindre. Hurra! Det känns som en bra sommar :)

RSS 2.0