Det går seeeegt.

Jag har läst igenom sammanfattningarna och kollat igenom en ex-tenta. Men jag kan det inte. Jag har skrivit lite på projektet. Men betoning på lite... Till råga på allt regnar det ute och jag vill krypa in i en filt i soffan och slökolla på tv. Men skam den som ger sig! Jag ska läsa lite ekostrategihjul, sen får vi se vad som händer :) Ikväll blir det i alla fall äta ute på Elysee!

Kommentarer
Postat av: Elin

TH! Det finns bara ett sätt att motivera sig att plugga har jag upptäckt; att muta sig själv att sitta vid skrivbordet i hundra timmar. Jag brukar göra det med choklad eller glass.

Fast det bästa är faktiskt att knalla iväg till biblioteket och sätta sig, jag får alltid gjort jättemycket då (eftersom det finns bara ett begränsat antal intressanta distraktioner där), och hemma får jag inte gjort någonting. Prova det!

2008-05-19 @ 16:06:07
Postat av: Sunhday

Hej vännen!

Du är duktig som pluggar liiite iaf! Bättre än inget =)

Jag har nästan vart i din mammas hus idag ( i grannhuset) såg iaf att ditt hus står kvar, så det behöver du inte oroa dig för.

Ha det så kul på Elysee och hälsa alla mina vänner där! Själv ska ja o Elinor baka våfflor strax, vi har det mys här hemma! PUSSILUSS!!

2008-05-19 @ 19:38:31
URL: http://sunhday.blogg.se/
Postat av: Lynn

Finiiiiss! Jag-du och en engångsgrill snart igen;)

2008-05-20 @ 16:50:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0